counter

David Beckham: Η κόρη του, Harper, του έχει πάρει το μυαλό!

David Beckham: Η κόρη του, Harper, του έχει πάρει το μυαλό!
David Beckham: Η κόρη του, Harper, του έχει πάρει το μυαλό!

David- Harper

Απο την Χριστίνα Μόνι

Σαφώς το ότι είναι χαζομπαμπάς κάνει μπαμ από πολύ μακριά. Το ότι είναι τρελαμένος με την κόρη του είναι κάτι που όσο περνάει ο καιρός φαίνεται κάθε μέρα και πιο πολύ.

Μιλάμε φυσικά για τον David Beckham ο οποίος πολύ συχνά φροντίζει να ενημερώνει τους θαυμαστές του στα social media για το που βρίσκεται και τι κάνει. Τον τελευταίο καιρό ο διάσημος Βρετανός πρώην ποδοσφαιριστής περνάει όλο τον ελεύθερο του χρόνο με την οικογένεια του και ζουν ευτυχισμένες καθημερινές στιγμές μαζί. Ο David Beckham ανέβασε μια φωτογραφία που έκανε όλους τους χρήστες του διαδικτύου να λιώσουν από τις τρυφερές στιγμές που ζούσε με την κόρη του.

Μια φωτογραφία που ενέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την τρίχρονη κόρη του Harper την ώρα που μαθαίνει ποδήλατο έκανε τους θαυμαστές τους να λιώσουν στο αντίκρισμα του τρελαμένου μπαμπά με την μικρή του αδυναμία. 

Ο David Beckham απαθανάτισε τη στιγμή όπου η μικρή Harper φορώντας το κράνος της μαθαίνει ποδήλατο στις δύο ρόδες γράφοντας κάτω από την φωτογραφία: «Κοιτάξτε το μεγάλο μου κορίτσι».

Όπως ήταν φυσικό τα likes και τα σχόλια για την μικρή Harper έπεσαν βροχή.


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR