counter

Δανάη Μπάρκα: Το προσβλητικό μήνυμα που δέχθηκε και η απάντησή της

Δανάη Μπάρκα: Το προσβλητικό μήνυμα που δέχθηκε και η απάντησή της
Δανάη Μπάρκα: Το προσβλητικό μήνυμα που δέχθηκε και η απάντησή της

Η Δανάη Μπάρκα είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους της στο Instagram διάφορά στιγμιότυπα της καθημερινότητας της και έχει αναπτύξει μια δυνατή σχέση με τους ακολούθους της.

Πολλές φορές η παρουσιάστρια του Mega απάντα στα σχόλια που δέχεται είτε αυτά είναι θετικά είτε αρνητικά. Πρόσφατα, μάλιστα, η Δανάη Μπάρκα κοινοποίησε στο Instagram ένα προσβλητικό μήνυμα που δέχθηκε, αλλά και την απάντηση της.

Δείτε επίσης - Δανάη Μπάρκα: Ξεκαθαρίζει αν κατεβαίνει υποψήφια στις δημοτικές εκλογές

Δανάη Μπάρκα – Το προσβλητικό μήνυμα που δέχθηκε και η απάντησή της

«Έχω σε μεγάλη εκτίμηση τη μητέρα σου. Καλή ηθοποιός και γλυκός άνθρωπος. Και κυρίως αξιοπρεπέστατη. Κρίμα που δεν της έμοιασες. Στην προσπάθειά σου να δείξεις ότι είσαι ακομπλεξάριστη, καταντάς πέρα από περίγελος ένα από τα πιο αξιολύπητα άτομα που μπορεί κανείς να συναντήσει. Είσαι γεμάτη πληγές και κόμπλεξ. Απευθύνσου σε έναν ψυχίατρο και στη συνέχεια σε έναν διαιτολόγο. Πας να μας πλασάρεις τώρα τα ξύγκια φυσιολογικό και όμορφο», της έγραψε μια διαδικτυακή της φίλης με την Δανάη Μπάρκα να της απαντά: «Ευτυχώς τουλάχιστον αγαπάτε την μαμά μου».

«Είσαι μια γλυκύτατη ύπαρξη με ευαισθησία και ενσυναίσθηση. Ναι εγώ θέλω ψυχολόγο επειδή αγαπάω εμένα… Εσύ δεν θες καθόλου που στέλνεις σε ανθρώπους εμετικά μηνύματα. Είσαι υγιής, αγαπάς τον εαυτό σου και τους γύρω σου και είσαι χρήσιμη στην κοινωνία γιατί απενοχοποιείς ανθρώπους και καταστάσεις. Ευχαριστούμε για το έργο σου στην ανθρωπότητα», σημείωσε η Δανάη Μπάρκα στη φωτογραφία που κοινοποίησε.

Δανάη Μπάρκα – Η απάντηση για τα αρνητικά σχόλια στα social media

Σε συνέντευξη που έδωσε η Δανάη Μπάρκα είπε για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε στα social media:

«Είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη, άνθρωπος είμαι. Αν βγάλω το όνομα του Τάδε Παπαδόπουλου και πω «μπείτε κάτω από τη φωτογραφία του και γράψτε του κάτι κακό», κανείς δεν θα το αντέξει. Κανένας άνθρωπος δεν έχει γεννηθεί για να αντέχει την κακία και το μίσος. Όλοι μαθαίνουμε να ζούμε με αυτό, το συνηθίζουμε. Δεν είναι ευχάριστο σε κανέναν να διαβάζει σχόλια «πως είσαι έτσι;» και «φύγε από τη ζωή μας.

Σβήνω και μπλοκάρω. Γιατί το προφίλ μου είναι δικό μου. Είναι μια κοινότητα ανθρώπων που έχει φτιαχτεί με αγάπη και διάθεση επικοινωνίας και από τη στιγμή που έχω την επιλογή να διώχνω κάτι τοξικό, θα το κάνω. Όπως θα το κάνω και στη ζωή μου. Αν μου πει κάποιος με ευγενικό τρόπο «Δανάη, αυτό που είπες σήμερα στην εκπομπή δεν είναι ωραίο», μπορεί να ζητήσω και συγγνώμη. Αν δω ένα ψεύτικο προφίλ που θα λέει «άντε παράτα μας παλιοβύσμα» με βρισιές, θα το μπλοκάρω με χαρά και περηφάνια».

Photo Credits: Instagram - danai_barka

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR