counter

Δανάη Μπάρκα – Τίμος Ζαχαράτος: Κοινή βραδινή έξοδος στο θέατρο μετά τις φήμες περί ειδυλλίου

Δανάη Μπάρκα – Τίμος Ζαχαράτος: Κοινή βραδινή έξοδος στο θέατρο μετά τις φήμες περί ειδυλλίου
Δανάη Μπάρκα – Τίμος Ζαχαράτος: Κοινή βραδινή έξοδος στο θέατρο μετά τις φήμες περί ειδυλλίου

Η Δανάη Μπάρκα και ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος έχουν έρθει αρκετά κοντά και κάνουν παρέα και εκτός του πλατό της εκπομπής “Πάμε Δανάη”.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής δεν λείπουν και τα “παιχνίδια” μεταξύ τους με πολλές αναφορές σε γάμο και παιδιά.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν οι φήμες πως οι δύο τους δεν είναι απλά συνεργάτες και φίλοι.

Πρόσφατα ο σεφ της εκπομπής “Πάμε Δανάη” πήρε σκυλάκι και φυσικά η Δανάη Μπάρκα το βάφτισε κάνοντας έτσι την σχέση τους πιο σημαντική.

Πριν από μερικές ημέρες, η Δανάη Μπάρκα έκανε μια βραδινή έξοδο και παρακολούθησε την παράσταση “Η νύχτα της Ιγκουάνα” στο θέατρο Πορεία. Μαζί της ήταν ο Τίμος Ζαχαράτος αλλά και ο Άρης Καβατζίκης.

Οι τρεις τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του FTHIS.GR αρκετά χαλαροί και ευδιάθετοι.

Σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του ο Τίμος Ζαχαράτος, όταν ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση του με τη Δανάη Μπάρκα, ο ίδιος ανέφερε: «Σιγά σιγά θα το πάρω το κορίτσι. Το προετοιμάζω το έδαφος. Θα δούμε για το μωρό, σιγά σιγά, έχουμε έναν χρόνο μπροστά μας. Με το αλάτι θα σου πω τι έγινε. Είχαμε μαζευτεί μια φορά όλα τα παιδιά στο σπίτι της Δανάης και μαγειρεύαμε, το είδα και λέω “μάλλον δεν έχω μύλο στο στούντιο” και το πήρα. Η μαμά μου τα έχει δει τα αποσπάσματα με τη Δανάη, την εγκρίνει για νύφη, σίγουρα την εγκρίνει. Αν είναι καλή η γυναίκα, πάντα εγκρίνει η μητέρα μου. Είμαι 31, κάποια στιγμή θα έρθει και ο γάμος. Δε με έχει φέρει ποτέ σε αμηχανία η Δανάη, ξέρω το χιούμορ της. Το στοιχείο που έχω ξεχωρίσει σε εκείνη είναι ότι έχει κάθε μέρα μια καλή κουβέντα να πει για κάποιον. Σαν κοπέλα έχει στοιχεία που θα μου αρέσουν. Εντάξει κάνουμε την πλάκα μας, γελάμε αλλά δε ξέρεις ποτέ που θα βγει».

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR