counter

Δανάη Μπάρκα: "Μου φαίνεται υπερβολή όλο αυτό με το body shaming"

Όσα δήλωσε ο Νίκος Βέρτης για την αφαίρεση της λέξης «χοντρή» από το κομμάτι «Πάμε στον Άδωνι για καφέ» που ερμηνεύει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σχολίασαν το πρωί της Παρασκευής η Δανάη Μπάρκα και η παρέα της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».Η παρουσιάστρια μάλιστα τόνισε πως της φαίνεται υπερβολή όλο αυτό που γίνεται με το body shaming.

«Αυτό ένιωθε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, αυτό έκανε. Να κρίνω εγώ αν είναι αρνητικό η θετικό; Η λέξη χοντρή υπάρχει και δεν θα τη διαγράψουμε από το λεξιλόγιο. Κι εγώ όταν βάζω κιλά, λέω: είμαι χοντρός. Πειράζω τον εαυτό μου», θυμίζουμε πως δήλωσε ο Νίκος Βέρτης.

Διαβάστε επίσης! Δανάη Μπάρκα: Άλκηστις Πρωτοψάλτη έφτασε σε αυτό το σημείο γιατί όλοι οι υπόλοιποι έχουμε βρωμίσει αυτή λέξη"

«Θεωρώ ότι εμείς κάνουμε τις λέξεις να έχουν ρατσιστική χροιά. Καταλαβαίνω απόλυτα σε σχέση με αυτό που λέγαμε για το τι τραγούδι είναι και ποιος το ακούει αυτό το τραγούδι. Ένα τραγούδι με τέτοια μελωδία, που δεν είναι ένα τραγούδι που βρίζει τους ανθρώπους ή λέει ότι όλες οι γυναίκες πρέπει να είναι έτσι, δηλαδή σε καθοδηγεί. Είναι μια λέξη ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες. Και το λέω εγώ που θα μπορούσα όντως να είμαι από την αντίπερα όχθη.

Παρ’ όλα αυτά, μου φαίνεται υπερβολή όλο αυτό με το body shaming. Όλα θέλουν ένα μέτρο…Το να περιγράφεις έναν άνθρωπο δεν είναι βρισιά, το να πεις “θέλω να εξαφανιστούν όλες οι χοντρές”, είναι άλλο πράγμα», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR