counter

Δανάη Μπάρκα: Η αντίδρασή της στα αρνητικά σχόλια - "Έχω λειτουργήσει πολύ ανώριμα στο παρελθόν"

Δανάη Μπάρκα: Η αντίδρασή της στα αρνητικά σχόλια - "Έχω λειτουργήσει πολύ ανώριμα στο παρελθόν"
Δανάη Μπάρκα: Η αντίδρασή της στα αρνητικά σχόλια - "Έχω λειτουργήσει πολύ ανώριμα στο παρελθόν"

Στο περιοδικό “Hello” και στη δημοσιογράφο Μαρία Κολλιάτσα έδωσε συνέντευξη η Δανάη Μπάρκα.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Mega, “Πάμε Δανάη”, αναφέρθηκε τόσο στις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου κατά του Στέφανου Κασσελάκη, όσο και στα αρνητικά σχόλια που η ίδια έχει δεχθεί για την εξωτερική της εμφάνιση.

Δείτε επίσης! Δανάη Μπάρκα: Επέστρεψε στην εκπομπή της μετά την καραντίνα! "Τι χαρά είναι αυτή που νιώθω;"

Όσα είπε η Δανάη Μπάρκα

Πως σχολιάζεις το πρόσφατο σχόλιο του δημάρχου του Βόλου, Αχιλλέα Μπέου κατά του Στέφανου Κασσελάκη;

Το σχολίασα ήδη στην εκπομπή και δεν θεωρώ ότι χρήζει άλλης κουβέντας και στοχοποίησης γιατί θα έχουμε αντίθετα αποτελέσματα. Οποιοσδήποτε περιθωριοποιεί ανθρώπους ή καταδικάζει κάτι που είναι διαφορετικό από τον ίδιο δεν νιώθω ότι μπορεί να προσφέρει σε ανθρώπινο επίπεδο ένα καλύτερο αύριο. Το μίσος φέρνει μίσος, η βία φέρνει βία και όλα αυτά φέρνουν πονεμένους ανθρώπους ή τραυματισμένες ψυχές που δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσουν. Έχουμε ανάγκη από αγάπη, ενότητα και ευαισθησία. Τα τελευταία χρόνια, δεν περνά εύκολα ο πλανήτης ούτε εμείς – ειδικά η γενιά μου – γι’ αυτό πιστεύω ότι οι άνθρωποι που έχουν να προσφέρουν φροντίδα και φως είναι απαραίτητοι για την κοινωνία μας. Όλοι θα κάνουμε λάθη, όλοι θα εκφραστούμε με λανθασμένο τρόπο κάποια στιγμή, αλίμονο!

Όταν όμως παρατηρούμε σε συγκεκριμένους ανθρώπους επαναλαμβανόμενη βιαιότητα και παγιωμένες σε άλλη εποχή απόψεις που καλλιεργούν λανθασμένα πρότυπα, τότε πρέπει να αντιδράμε. Ας ακολουθούμε όσους όντως μπορούν να ηρεμούν την ψυχή μας χωρίς να μας κάνουν να αισθανόμαστε ελλιπείς, αδύναμοι ή μη κανονικούς.

Έχεις δεχθεί σχόλια αναφορικά με την εξωτερική σου εμφάνιση. Αυτό πόσο σε καταβάλλει ή σε επηρεάζει ψυχολογικά;

Τώρα πια είμαι ατάραχη έως αδιάφορη. Γύρω μας θα υπάρχουν πάντα – μα πάντα – εκείνοι που θα βρουν να σχολιάσουν κάτι, όπως κι αν είσαι, ό,τι κι αν κάνεις. Θα σχολιάσουν τον τρόπο με τον οποίο μιλάς, την εμφάνιση σου, την ιδιότητα σου, την οικογένεια σου, όλα. Όταν συνειδητοποιήσεις το βάθος του προβλήματος αυτών των ανθρώπων, παύεις να ασχολείσαι. Ξυπνά κάποιος και θεωρεί πως, με το να κάνει δημόσια ένα σχόλιο, χωρίς επιχείρημα και να πει κάτι ουσιαστικό, απλώς εστιάζοντας σε κάτι από την εμφάνιση σου, είναι καλύτερος, εξυπνότερος, δυνατότερος ή πως θα σε πληγώσει και θα σε αποδυναμώσει.

Είναι στενάχωρο και δεν μπαίνω στη διαδικασία να το πάρω σοβαρά. Έχω λειτουργήσει πολύ ανώριμα στο παρελθόν αλλά από τα λάθη μας μαθαίνουμε και γινόμαστε σοφότεροι.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR