counter

Δανάη Μπάρκα για Περικλή Κονδυλάτο: "Δεν απάντησα, είπα τη γνώμη μου πάνω σε ένα θέμα"

Δανάη Μπάρκα για Περικλή Κονδυλάτο: "Δεν απάντησα, είπα τη γνώμη μου πάνω σε ένα θέμα"
Δανάη Μπάρκα για Περικλή Κονδυλάτο: "Δεν απάντησα, είπα τη γνώμη μου πάνω σε ένα θέμα"

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες Τίποτα» το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Κώστα Τσουρό.

Η παρουσιάστρια του Mega μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις δηλώσεις που Περικλή Κονδυλάτου που προκάλεσαν αντιδράσεις και τόνισε πως δεν απάντησε σε αυτές, απλά είπε την άποψή της.

Διαβάστε επίσης! Περικλής Κονδυλάτος: "Αν η κυρία Δανάη Μπάρκα πιστεύει ότι έπρεπε να το περάσω, γιατί πρέπει να υπάρχει ελευθερία, να το περάσω"

Η Δανάη Μπάρκα για τις δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου  

«Δεν απάντησα. Είπα τη γνώμη μου πάνω σε ένα θέμα. Δεν είναι ότι απάντησα στον ίδιο τον κ. Κονδυλάτο, αλίμονο. Δεν μου είπε ο άνθρωπος και τίποτα, δεν μου απηύθυνε δηλαδή τον λόγο για να του απαντήσω. Όταν νιώθω ότι κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν το βήμα αυτή τη στιγμή που έχω εγώ, για όσο το έχω, δεν μπορούν να απαντήσουν και να πουν την άποψη τους, θα πω και εγώ τη δική μου όπως θα την πούμε όλοι, γιατί οι ανοιχτοί διάλογοι σε καλό οδηγούν.

Δηλαδή το να ακούμε και μια άποψη παραπάνω, μπορεί να μας μετακινήσει από κάτι και επειδή έχω υπάρχει και είμαι “ambassador” κάποιων εταιρειών, που όταν μου προτάθηκε η εκάστοτε πρόταση ήμουν χαρούμενη, έλεγα “κοίτα, να, θα σταματήσω να βλέπω μόνο ένα συγκεκριμένο ανθρώπινο πρόσωπο στις εταιρείες”. Είπα δηλαδή ότι πρέπει να υπερασπιστώ και αυτό που κάνω εγώ, αλλά και πολλά άτομα που μπορεί να σκέφτηκαν το ίδιο με εμένα. Δεν το κάνω όμως ποτέ, σε καμία περίπτωση, επί τούτου. Δεν το κάνω για να απαντήσω ή δεν το κάνω με θυμό. Το κάνω για να ακουστεί και άλλη άποψη που μπορεί να μην ακουστεί. Το έχω ελαττώσει πια σε σχέση με την πρώτη και τη δεύτερη σεζόν, ούτε τα πολλά κατεβατά ανεβάζω, γιατί φοβάμαι ότι κουράζω και εμένα», είπε μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο και μετά το 5ο λεπτό:

 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR