counter

Δανάη Μπάρκα για Ελεονώρα Μελέτη: "Δεν ξέρω τι γινεται με την εκπομπή της, είναι αμήχανο να μιλάω για αλλαγή ώρας"

Δανάη Μπάρκα για Ελεονώρα Μελέτη: "Δεν ξέρω τι γινεται με την εκπομπή της, είναι αμήχανο να μιλάω για αλλαγή ώρας"
Δανάη Μπάρκα για Ελεονώρα Μελέτη: "Δεν ξέρω τι γινεται με την εκπομπή της, είναι αμήχανο να μιλάω για αλλαγή ώρας"

Με αφορμή την παρουσίαση εκδήλωσης για το Humanity Greece, η Δανάη Μπάρκα έκανε δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εκπομπή της «Πάμε Δανάη» για την οποία κάθε σεζόν ακούγονται διάφορες φήμες ενώ ρωτήθηκε και για την Ελεονώρα Μελέτη και την αλλαγή ώρας της εκπομπής της. 

Η Δανάη Μπάρκα είπε: «Η αλήθεια είναι ότι είμαστε στην τέταρτη χρονιά κι όντως ακούγονται ανά διαστήματα διάφορα. Υπάρχει ειλικρινής επαφή με το κανάλι και τους ιθύνοντες και γι’ αυτό πάντα περιμένω την κουβέντα και τις ανακοινώσεις από τους ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλύτερα αυτή τη δουλειά από ό,τι εγώ η οποιοσδήποτε άλλος.

Υπάρχουν στιγμές που μου βγαίνει να προστατεύσω τη ψυχολογία των συνεργατών μου. Εγώ είμαι εκεί για όσο είμαι, είμαι πολύ ψύχραιμη. Δεν μπορώ να θορυβηθώ από όσα ακούγονται, αν δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Είμαι εκεί, κάνουμε τη δουλειά μας καθημερινά κι αυτό είναι ένας αγώνας δρόμου. Επίσης, υπάρχουν δημοσιεύματα που τα μαθαίνω τελευταία. Υπάρχουν μέρες που πάω στο γραφείο και μου μεταφέρουν πράγματα κι έτσι τα μαθαίνω τελευταία».

Διαβάστε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή για Mega Καλημέρα: "Θεωρώ άδικο να μη μπορεί να συνεχίσει στις ίδιες συνθήκες από όπου ξεκίνησε"

Στη συνέχεια, η ίδια πρόσθεσε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη που δεν έχουμε εκτροχιαστεί και είμαστε εκεί και λέμε «παιδιά ψυχραιμία, αγάπη, το θέλουμε, σεβόμαστε τον κόσμο και υπάρχει αλληλοϋποστήριξη».

Για την Ελεονώρα Μελέτη και την αλλαγή ώρας της εκπομπής της, η Δανάη Μπάρκα ανέφερε: «Δεν μπορώ να πω κάτι. Αντιλαμβάνεστε ότι είναι πολύ αμήχανο για εμένα που δεν είμαι στην ομάδα των παιδιών για να μιλάω για μία άλλη εκπομπή. Δεν ξέρω τι υπάρχει και τι γίνεται, κάθε πρωί τους ακούω να γελάνε και λέμε γεια. Δεν έχω ιδέα για τα υπόλοιπα, τα ξέρουν οι άνθρωποι που όταν έχουν να ανακοινώσουν κάτι, θα το ανακοινώσουν. Εγώ μία χαρά τα βλέπω όλα, αλλά εγώ είμαι κι εγώ».  

Δείτε το σχετικό βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR