counter

Δανάη Μπάρκα για εγκυμοσύνη Γιούλικας Σκαφιδά: "Τρελάθηκα, δεν το πίστευα, είναι 7 μηνών"

Δανάη Μπάρκα για εγκυμοσύνη Γιούλικας Σκαφιδά: "Τρελάθηκα, δεν το πίστευα, είναι 7 μηνών"
Δανάη Μπάρκα για εγκυμοσύνη Γιούλικας Σκαφιδά: "Τρελάθηκα, δεν το πίστευα, είναι 7 μηνών"

Με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Γιούλικα Σκαφιδά ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

«Με απόλυτη συναίσθηση της σκοτεινής πραγματικότητας των τελευταίων ημερών,της οργής, του φόβου για το αύριο, της απελπισίας και της αγωνίας που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μου, θα ‘θελα να βάλω στο τραπέζι τη λέξη ελπίδα.

Μια λέξη η οποία με κατακλύζει και με γεμίζει αυτήν την περίοδο που ζω τη δική μου προσωπική όμορφη στιγμή. Η ελπίδα είναι απαραίτητη, μαζί με την καλοσύνη και την αισιοδοξία για να ονειρεύομαι έναν κόσμο που θα αξίζει στο δικό μου πλάσμα», έγραψε η Γιούλικα Σκαφιδά στη λεζαντα της ανάρτησής της

Διαβάστε επίσης - Έγκυος η Γιούλικα Σκαφιδά! Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά

Δανάη Μπάρκα – Όσα είπε για την εγκυμοσύνη της Γιούλικας Σκαφίδα

Το θέμα σχολιάστηκε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Πάμε Δαναή» με την Δανάη Μπάρκα να αποκαλύπτει πως έμεινε άφωνη όταν το έμαθε.  

«Με πληροφόρησε ο Άρης Καβατζίκης γιατί δεν ήξερα κάτι. Παίρνω τη Γιούλικα το τι κλάμα έριξα! Η Γιούλικα είναι ένα σπάνιο πλάσμα από μια συγκλονιστική οικογένεια και θα σας πω γιατί συγκινούμαι, την έχω στη ζωή μου τα τελευταία χρόνια. Υπάρχει τρομερή αγάπη και έχουμε παίξει μαζί στην πρώτη μου επαγγελματική παράσταση μαζί, οπότε είμαστε πολύ κοντά. Μου είχε εκμυστηρευτεί πέρσι ότι σκεφτόταν να γίνει μητέρα. Εγώ από τότε βούρκωνα. Της είπα μακάρι. Το είχαμε αφήσει εκεί. Δεν ήξερα παραπάνω πληροφορίες.  Και ξαφνικά όταν εγώ έκανα τη διαδικασία της κρυοσυντήρησης, είχαμε μιλήσει ή το έκανα και εγώ ή θα το κάνω και εγώ. Ανταλλάξαμε κάτι μηνύματα.

Την παίρνω εχθές και την είδα τόσο ευτυχισμένη. Μου φαίνεται αδιανόητο ότι σε δύο μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της ένα μωρό που δεν το έμαθε κανείς μας. Είναι 7 μηνών έγκυος. Μου φαίνεται ασύλληπτο. Η Γιούλικα γέλαγε που εγώ έκλαιγα. Τι να κάνει; Τρελάθηκα, δεν το πίστευα», είπε Δανάη Μπάρκα.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Δανάη Μπάρκα για την εγκυμοσύνη της Γιούλικας Σκαφίδα:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR