counter

Δανάη Μπάρκα: "Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι πάει να γίνει κάτι πολύ ωραίο στην προσωπική μου ζωή"

Δανάη Μπάρκα: "Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι πάει να γίνει κάτι πολύ ωραίο στην προσωπική μου ζωή"
Δανάη Μπάρκα: "Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι πάει να γίνει κάτι πολύ ωραίο στην προσωπική μου ζωή"

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή “Dot” και τον Μίνωα Θεοχάρη.

Η παρουσιάστρια του Mega μίλησε για την εκπομπή της «Πάμε Δανάη», για την απόφαση που πήρε να κάνει κατάψυξη ωαρίων, αλλά μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

Δείτε επίσης - Δανάη Μπάρκα: "Αν μου έλεγαν να σταματήσω την εκπομπή, πιστεύω ότι θα κολυμπούσα ένα 3ήμερο στο δάκρυ μου"

Δανάη Μπάρκα – Η κατάψυξη ωαρίων και η προσωπική της ζωή

«Επικοινώνησα την απόφασή μου να κάνω κατάψυξη ωαρίων γιατί, όταν άρχισα να το ψάχνω, κατάλαβα ότι όλοι έχουμε εντελώς διαφορετικό στο μυαλό μου το τι πραγματικά είναι αυτό. Εκεί μου ήρθε η πρώτη ανάγκη να το επικοινωνήσω. Η δεύτερη ανάγκη μου ήταν γιατί, τα τελευταία τρία χρόνια με την εκπομπή και την επαφή που έχω αναπτύξει με τον κόσμο, και αγαπώ πολύ τα κορίτσια και πολλές φορές έχουμε συναντηθεί έξω και μου έχω πει διάφορα, θεώρησα ότι πρέπει να τους δείξω ότι υπάρχει και αυτή η λύση. Μπορεί να ήταν μια βοήθεια. Ήταν πολύ εύκολη διαδικασία για εμένα, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο… Γνώρισα κοπέλες που το πέρασαν αρκετά δύσκολα. Ψυχολογικά περνάς από πολλά. Δε το λέω με τρομοκρατική διάθεση. Υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκα, “δε φανταζόμουν κάτι άλλο;” Στα 19 μου θυμάμαι να λέω ότι στα 30 θα έχω δυο παιδιά. Τώρα που είμαι 30 και δεν έχω παιδιά, δε σημαίνει ότι έχω αποτύχει… Υπήρξαν όμως στιγμές που σκέφτηκα πως έφτασα στο σημείο να ακολουθώ ένα πρότυπο που δεν είχα στο μυαλό μου» είπε η Δανάη Μπάρκα.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή ανέφερε:  «Αυτή τη στιγμή δε μπορώ να πω αν βλέπω ως μακρινό ή κοντινό το ενδεχόμενο να κάνω παιδί. Δε τα ορίζεις αυτά. Μπορεί να βρεθείς με έναν άνθρωπο που να υπάρξει τέτοια χημεία και τρέλα και να πεις, “έλα”. Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι πάει να γίνει κάτι πολύ ωραίο μετά από τρία χρόνια.  Είμαι πολύ της ασφάλειας, και της σταθερότητας, είναι από τα πράγματα που θα ήθελα να κατακτήσω το πρότυπο της γιαγιάς και του παππού που μεγάλωσα, το για πάντα. Αν δε συμβεί, εντάξει».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη της Δανάης Μπάρκα:  

 

Photo Credits: Instagram - danai_barka

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR