counter

Δανάη Μπάρκα: Άγνωστοι έσπασαν το αμάξι της έξω από το σπίτι της στο Χαλάνδρι

Ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο είχε η Δανάη Μπάρκα, καθώς την Παρασκευή το βράδυ άγνωστοι της έσπασαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της στο Χαλάνδρι.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο γεγονός μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη», ενώ αποκάλυψε πως οι επιτήδειοι της πήραν κάποια πράγματα που είχε στο πορτ μπαγκάζ.

Δείτε επίσης - Δανάη Μπάρκα: Η αλλαγή στα μαλλιά της είναι αυτή που πρέπει να κάνεις για το καλοκαίρι

Δανάη Μπάρκα – Της έσπασαν το αυτοκίνητο

«Δεν πέρασα ωραία το Σαββατοκύριακο, γιατί την Παρασκευή το βράδυ μου έσπασαν το αυτοκίνητο γι’ άλλη μια φορά, δεν ξέρω τι γίνεται. Αλλά έχω βρει εγώ τους ανθρώπους μου εκεί και από την έρευνα που έκαναν, γιατί δεν το έκαναν μόνο για μένα, ρώτησα όλους τους φίλους μου από το Χαλάνδρι. Ευτυχώς στο τμήμα Χαλανδρίου όλοι ήταν υπέροχοι και εξαιρετικοί. Μου έσπασαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι μου. Μου πήραν και κάποια πράγματα που είχα στο πορτ μπαγκάζ, όχι σημαντικά, γιατί σημαντικά δεν αφήνουμε ποτέ στο αμάξι.

Ήμουν πολύ ταραγμένη, είχα γυρίσει και αργά, πρέπει να έγινε στο 3ωρο που κοιμήθηκα. Γύρισα πολύ αργά και κατέβηκα πολύ νωρίς. Και λίγο με τάραξε, είναι λίγο βίαιο. Μίλαγα με facetime εκείνη τη στιγμή με τον Άρη (Καβατζίκη). Μπήκα στο αμάξι, δεν είχα καταλάβει τίποτα και ξαφνικά είδα τζάμια, ανακατεμένα πράγματα. Σοκαρίστηκα! Πολύ βίαιο. Τι να πω; Την υγεία μας να έχουμε. Πολλοί με ρωτήσατε γιατί βρέθηκα στο τμήμα Χαλανδρίου, για αυτό βρέθηκα», είπε η Δανάη Μπάρκα στον αέρα του Mega.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR