counter

Cardi B: Αυτή είναι η πραγματική αιτία του διαζυγίου της

Cardi B: Αυτή είναι η πραγματική αιτία του διαζυγίου της
Cardi B: Αυτή είναι η πραγματική αιτία του διαζυγίου της

Τον πραγματικό λόγο που την έκανε να πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της Offset, αποκάλυψε  η Cardi B.

H 27χρονη ράπερ που έχει και μία κόρη 2 ετών την Kulture Kiari αποκάλυψε πως ο πραγματικός λόγος του χωρισμού της δεν ήταν η απιστία του συζύγου της αλλά το γεγονός πως οι δυο τους διαφωνούσαν και τσακωνόντουσαν συνέχεια.

Έτσι λοιπόν η Cardi B, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «κουράστηκε από αυτή την κατάσταση», και δεν είναι πλέον καθόλου στενοχωρημένη.

«Δεν συνέβη τίποτα εξωπραγματικό. Μερικές φορές απλώς οι άνθρωποι απομακρύνονται. Είμαι με αυτόν τον άνθρωπο εδώ και τέσσερα χρόνια κι έχω ένα παιδί μαζί του. Απλώς βαριέσαι τους καβγάδες και την κλιμάκωση. Κουράζεσαι και πριν συμβεί κάτι κακό, πριν σε παρατήσουν, πριν σε απατήσουν, πρέπει απλώς να φύγεις. Πού είναι το κακό;» ανέφερε.

Εντύπωση προκάλεσε ωστόσο το γεγονός πως η 27χρονη ράπερ είπε ξεκάθαρα πως δεν έριξε ούτε δάκρυ για τον πρώην της.

Η ράπερ επίσης, διέψευσε τα δημοσιεύματα πως ο πρώην της θα ξαναγίνει μπαμπάς με άλλη ερωτική σύντροφο ενώ απάντησε και σε όσους χαρακτήρισαν τον χωρισμό της «διαφημιστικό τρικ».

«Δεν κάνω κόλπα. Δεν χρειάζομαι διαφημιστικά τρικ όταν πρόκειται για οικογένεια για να πουλήσω ο,τιδήποτε. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος θέλει η αιτία διαζυγίου να είναι κάτι τόσο, μα τόσο κακό» είπε χαρακτηριστικά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR