counter

British Fashion Awards 2013: Λάμψη και στυλ στα Βρετανικά βραβεία μόδας

British Fashion Awards 2013: Λάμψη και στυλ στα Βρετανικά βραβεία μόδας
British Fashion Awards 2013: Λάμψη και στυλ στα Βρετανικά βραβεία μόδας

Aπό την Νάνσυ Μητροπούλου

Τα φετινά Βρετανικά Βραβεία Μόδας απονεμήθηκαν για μια ακόμα χρονιά σε μια υπέρλαμπρη βραδιά στο Coliseum του Λονδίνου το βράδυ της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου. Εκπρόσωποι της Βρετανικής μόδας έδωσαν το "παρών" τους με τα style icons να παραδίδουν μαθήματα στυλ αλλά και τους όχι τόσο καλοντυμένους να αποτελούν παραδείγματα προς αποφυγή.

Το κόκκινο χαλί περπάτησαν δεκάδες παγκοσμίου φήμης celebrities που με τις εμφανίσεις τους έκλεψαν τις εντυπώσεις. Οι νικητές της βραδιάς αν μη τι άλλο δεν θα μπορούσαν να μην είναι ονόματα του χώρου της μόδας που διαπρέπουν τόσο στον σχεδιασμό ρούχων όσο και στις πασαρέλες. Μοντέλο της χρονιάς αναδείχθηκε η Edie Cambell, το βραβείο του καλύτερου σχεδιαστή γυναικείων ρούχων της χρονιάς απονεμήθηκε στον Christopher Cane ενώ καλύτερου σχεδιαστή ανδρικών ρούχων στην επωνυμία Burberry. To μοντέλο Alexa Chung παρέδωσε το βραβείο "Βritish Style Award" στον Ηarry Styles και το βραβείο "Βrand of the Year" παρελήφθη από τον Christopher Bailey για τον οίκο Burberry.

Στο λαμπερό fashion event έλαμψαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων οι: Sienna Miller  φορώντας δημιουργία του οίκου Burberry Prorsum, η Αlexa Chung με φόρεμα Stella McCartney, και η Donattela Versace, ενώ ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους η Rita Ora φορώντας τουαλέτα με την υπογραφή της Vivienne Westwood και η Κate Moss  που παρέλαβε το βραβείο "Special Recognition" για την προσφορά της στο χώρο της μόδας φορώντας ένα κοντό δερμάτινο φόρεμα Μarc Jacobs και γόβες Christian Louboutin.

Κακοντυμένες της βραδιάς αναδείχθηκαν οι: Κelly Brook, που όπως σχολίασε χαρακτηριστικά η Daily Mail η vintage εμφάνισή της δείχνει "να έχει ξεπηδήσει από τα βραβεία μόδας του 1989" και η Pixie Geldof που με την γυαλιστερή ασημένια τουαλέτα της απέσπασε άκρως αρνητικά σχόλια με την fashion police να της κόβει κλήση για την υπερβολική επιλογή της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR