counter

Βλαδίμηρος Κυριακίδης & Έφη Μουρίκη: Η γνωριμία τους και ο λόγος που δεν απέκτησαν παιδιά

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκαν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η σύζυγός του, Έφη Μουρίκη και παραχώρησαν μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Το ζευγάρι μίλησε για τη γνωριμία του, αλλά αναφέρθηκε και στον λόγο που δεν απέκτησε παιδιά.

Διαβάστε επίσης! Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τον γάμο με την Έφη Μουρίκη

Βλαδίμηρος Κυριακίδης & Έφη Μουρίκη – Ο λόγος που δεν απέκτησαν παιδιά

«Ήταν ο Βλαδίμηρος στη Θεσσαλονίκη, εγώ στο Εθνικό θέατρο και εκείνος στο Κρατικό θέατρο. Ανέβηκα να παίξω με τον «Γλάρο» στο Κρατικό Θέατρο και γνωριστήκαμε. Ήταν μαγικό αυτό που συνέβη, έρωτας με την πρώτη ματιά και από τις δύο πλευρές. Αφού το έχουμε ξαναπει, δεν γνωριζόμασταν σχεδόν καθόλου και κατεβήκαμε χεράκι – χεράκι τρεις ορόφους. Είναι αυτό που λες… με την πρώτη ματιά. Είναι θείο δώρο ο έρωτα», είπε το ζευγάρι για τη γνωριμία του με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη να συμπληρώνει:

«Μετά εγώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ καθόλου. Είχε φύγει στην Αθήνα, εγώ βρήκα το τηλέφωνο της και επικοινώνησα μαζί της. "Θα έρθεις στη Θεσσαλονίκη ξανά;" της είπα και εκείνη με ρώτησε για ποιο λόγο. Από τότε είμαστε όμως συνέχεια μαζί, 35 χρόνια». 

Όσον αφορά τον λόγο που δεν απέκτησαν παιδί ο ηθοποιός ανέφερε: «Έχω πει ότι δεν κάναμε παιδί γιατί είμαι εγωιστής. Όταν διαβάζω στο σπίτι θέλω απόλυτη ησυχία, σε σημείο που η Έφη δε μπορεί να βγάλει ούτε τα πιάτα από το πλυντήριο στο ντουλάπι. Φαντάσου τι θα γινόταν με ένα παιδί. Αφιερώνω πολλές ώρες για τη δουλειά μου, οπότε θέλω ηρεμία. Είμαι πολύ αγχώδης άνθρωπος».   

«Κάποια στιγμή προσπαθήσαμε να κάνουμε παιδί. Περάσανε κάποια χρόνια, και αφού δεν έγινε, προχωρήσαμε και είπαμε ότι θα πάμε παρακάτω, γιατί η ζωή προχωράει και υπάρχουν τόσο όμορφα πράματα στη ζωή μας. Και αγαπάμε τα παιδιά ακόμα περισσότερο. Παιδιά των συγγενών μας και παιδιά που είναι γύρω μας»» συμπλήρωσε η Έφη Μουρίκη.

«Κάθε έξι μήνες γεννάμε ένα καινούργιο παιδί», σχολίασε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR