counter

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το νέο "καρφί" για την αλλαγή ημέρας του Πάμε Πακέτο

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το νέο "καρφί" για την αλλαγή ημέρας του Πάμε Πακέτο
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το νέο "καρφί" για την αλλαγή ημέρας του Πάμε Πακέτο

Για 12η σεζόν ξεκίνησε πριν λίγο καιρό η εκπομπή της Βίκυ Χατζηβασιλείου «Πάμε Πακέτο» στον Alpha.

Η παρουσιάστρια έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα το Πρώτο Θέμα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρεμιέρα της αλλά και στην αλλαγή ημέρας και ώρας προβολή της.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

«Έχω αγωνία για το πόσο ο κόσμος έχει αντιληφθεί την αλλαγή στην ημέρα της εκπομπής. Υπάρχει μια σύγχυση. Όπου έχω πάει, στο σούπερ μάρκετ, στην αγορά, στην προπόνηση, στα μαγαζιά, το αντιλαμβάνομαι»

-Τελικά αυτή η αλλαγή την έχει πειράξει; 

«Δεν με έχει πειράξει η αλλαγή, απλώς με έχει αναστατώσει λίγο. Δεν ήταν επιθυμία μου να αλλάξει η ημέρα προβολής. Εσείς ξέρετε κάποιον που μετά από δώδεκα χρόνια εκπομπής θα επιθυμούσε να αλλάζει ημέρα;».

-Αλήθεια, όμως, πώς ξεκίνησε η επαφή της με το συγκεκριμένο τηλεοπτικό concept, που εν πολλοίς τη χαρακτήρισε;

«Εγώ ήμουν στην ενημέρωση. Σε εκείνη τη φάση της ζωής μου έκανα μια εκπομπή για την υγεία στον Alpha και συνεργαζόμουν με το δελτίο ειδήσεων. Μου πρότειναν από το κανάλι να κάνω κάτι δικό μου στην ψυχαγωγία. Μου ακούστηκε περίεργα, δεν ήθελα να εγκαταλείψω την ενημέρωση. Μου έδειξαν κάποιες προτάσεις που είχαν, όμως δεν μου άρεσε καμία παρά μόνο το τότε "Έχεις Γράμμα". Τους είπα ότι αν έκανα μια ψυχαγωγική εκπομπή θα ήταν αυτή. Διότι έχει στοιχεία δημοσιογραφικά, έρευνα, επιχειρηματολογία, διαχείριση. Έτσι ξεκίνησε το "Έχεις Γράμμα" που αργότερα εξελίχθηκε στο "Πάμε Πακέτο

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR