counter

Βίκυ Σταυροπούλου: "Όταν έμεινα έγκυος, σκεφτόμουν ότι δεν θα ήταν σωστή απόφαση να συνεχίσω την κύηση"

Βίκυ Σταυροπούλου: "Όταν έμεινα έγκυος, σκεφτόμουν ότι δεν θα ήταν σωστή απόφαση να συνεχίσω την κύηση"
Βίκυ Σταυροπούλου: "Όταν έμεινα έγκυος, σκεφτόμουν ότι δεν θα ήταν σωστή απόφαση να συνεχίσω την κύηση"

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βίκυ Σταυροπούλου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη της Δανάη Μπάρκα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο μεγαλωμά της.

Δείτε επίσης - Συγκινεί η Βίκυ Σταυροπούλου για την απώλεια του αδερφού της: "Ήταν το ένοχο μυστικό της οικογένειας"

Βίκυ Σταυροπούλου – Η εξομολόγηση για την κόρη της, Δανάη Μπαρκά

«Η μεγαλύτερη δυσκολία για μένα ήταν το μεγάλωμα της Δανάης, οι στιγμές που έχασα από την παιδική της ηλικία. Το πιο συγκινητικό και η μεγαλύτερη ανταμοιβή είναι ότι η Δανάη έγινε ένα γλυκό παιδί, που με στήριξε τόσο πολύ και έκανε τα πάντα για να μου πάρει αυτές τις ενοχές. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο για μια μητέρα. Τώρα συνειδητοποιώ ότι αφού το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου είναι το παιδί μου, πως τότε δεν το σκεφτόμουν τότε; Η Δανάη στο λύκειο με είχε στο κινητό της ως «όχι πάλι Θεέ μου!», είπε αρχικά η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Όταν έμεινα έγκυος, ακριβώς επειδή ήμουν πολύ μικρή, σκεφτόμουν ότι δεν θα ήταν σωστή απόφαση να συνεχίσω την κύηση. Έπαθα κατάθλιψή με τον θάνατο του παππού μου, έφαγα μια φλασιά ότι ο Θεός μου πήρε εκείνον και μου έστειλε μία καινούργια ζωή στα σπλάχνα μου….

Λύγισα όταν μετά το χωρισμό μου μέναμε με τη Δανάη σε ένα μικρό σπίτι, χωρίς χρήματα, με την αγωνία της ευθύνης να διαμορφώσω έναν άνθρωπο, να βγει σε αυτή την κοινωνία. Υπήρχαν πολλά βράδια που έκλαιγα και έλεγα “Θεέ μου, δώσε μου δύναμη να τα καταφέρω” και μέχρι να στεγνώσουν τα δάκρυα έλεγα ότι όλα θα πάνε καλά», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR