counter

Βίκυ Πρωτογεράκη: "Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα έπρεπε να αθωωθεί και για τις δύο απόπειρες βιασμού"

Βίκυ Πρωτογεράκη: "Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα έπρεπε να αθωωθεί και για τις δύο απόπειρες βιασμού"
Βίκυ Πρωτογεράκη: "Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα έπρεπε να αθωωθεί και για τις δύο απόπειρες βιασμού"

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο, Ισίδωρο Φίκαρη παραχώρησε η Βίκυ Πρωτογεράκη. Η ηθοποιός ρωτήθηκε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον οποίο υποστήριξε με την κατάθεσή της στο δικαστήριο.

«Κατά τη γνώμη μου, ο Πέτρος Φιλιππίδης θα έπρεπε να αθωωθεί και για τις δύο απόπειρες, γιατί οι απόπειρες έτσι όπως ήταν δομημένη η δικογραφία δεν αποδεικνύονταν.

Θεωρώ ότι θα αθωωθεί στο εφετείο. Αν αυτή η δικογραφία πάει στον Άρειο Πάγο, σίγουρα θα γυρίσει πίσω. Κατά την άποψή μου, έτσι όπως είναι η δικογραφία φτιαγμένη δεν προκύπτει από πουθενά η απόπειρα. Κάτι άλλο μπορεί. Για απόπειρα βιασμού δε βγαίνει.

Διαβάστε επίσης: Πρωτοφανής ένταση στον αέρα του "Πρωινoύ": Έξω φρενών η Bίκυ Πρωτoγεράκη

Δεν μετάνιωσα που κατέθεσα υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη. Γιατί να μετανιώσω; Αν ήμουν στη θέση του Πέτρου κι εγώ θα έκανα αγωγή στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Δεν μπορείς να βγαίνεις και να αμφισβητείς τη δικαιοσύνη. Οι ηθοποιοί δεν είναι ούτε δικηγόροι ούτε δικαστές. Δεν είναι σκληρό που ο Πέτρος θα κάνει αγωγή στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Πιο σκληρό ήταν αυτό που έγινε στον Πέτρο. Που όλοι αυτοί οι άνθρωποι ήθελαν μέχρι το τέλος την καταδίκη του. Ήταν σαν να τον σταύρωναν.

Ο Πέτρος δεν θέλει να επιστρέψει στο θέατρο, τους σιχάθηκε όλους. Βλέπω ότι και το παιδί του δεν μπορεί να βρει δουλειά. Αυτό δεν είναι σωστό. Τι φταίει το παιδί του; Εγώ θα έλεγα στον Πέτρο να κρατήσει γερά, να μη στεναχωριέται, μπόρα είναι και θα περάσει και πιστεύω πως στο τέλος θα δικαιωθεί».

Θυμίζουμε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για μία απόπειρα βιασμού το 2010 στο καμαρίνι του στο θέατρο Μουσούρη και μία ακόμα το 2014 στο αυτοκίνητο του στο Παλαιό Ψυχικό. Και στις δύο περιπτώσεις οι καταγγέλλουσες ήταν νεαρές ηθοποιοί που είχαν πάει να τον συναντήσουν για επαγγελματικούς λόγους. Αντίθετα, το δικαστήριο αποφάσισε να τον αθωώσει ομόφωνα για τη βαρύτερη κατηγορία που αντιμετώπιζε, αυτή του βιασμού κατ´ εξακολούθηση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR