counter

Βικτόρια Μπέκαμ: Aποκάλυψε την πλαστική επέμβαση που έκανε & μετάνιωσε! Σε ποιο σημείο;

Βικτόρια Μπέκαμ: Aποκάλυψε την πλαστική επέμβαση που έκανε & μετάνιωσε! Σε ποιο σημείο;
Βικτόρια Μπέκαμ: Aποκάλυψε την πλαστική επέμβαση που έκανε & μετάνιωσε! Σε ποιο σημείο;

Η Βικτόρια Μπέκαμ μίλησε για τη μεγαλύτερη αισθητική επέμβαση που έκανε και την οποία μετανιώνει, στο περιοδικό «Allure» για το τεύχος του Δεκεμβρίου.  αφού ήθελε να διδάξει 

Η πρώην τραγουδίστρια και διάσημη σχεδιάστρια μόδας εμφανίστηκε πρόσφατα στο εξώφυλλο και μίλησε για την αξία του να υιοθετούμε την εσωτερική και φυσική ομορφιά, κάτι που θα ήθελε να διδάξει στην κόρη της Χάρπερ. 

Η Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία έχει τέσσερα παιδιά με τον σύζυγό της Ντέιβιντ, θυμήθηκε την πρώτη φορά που η 12χρονη κόρη της εξέφρασε μια δική της ανασφάλεια. «[Χθες η Χάρπερ είπε:] "Έχω ένα κενό στα δόντια μου, μαμά. Και έχω αυτή τη μικρή ελιά εδώ. Της είπα: "Αυτό είναι το τυχερό σου κενό"».

Διαβάστε επίσης: Ντέιβιντ Μπέκαμ: Φτιάχνει μια τηλεόραση μόνο με το εσώρουχό του - Η ανάρτηση της Βικτόρια Μπέκαμ

Η ίδια πρόσθεσε: «Και η Σίντι Κρόφορντ είναι οικογενειακή φίλη, οπότε της είπα: "Και στη Σίντι είχαν πει να αφαιρέσει την ελιά της και αυτή η ελιά είναι που κάνει τη Σίντι Σίντι Κρόφορντ"».

Η πλαστική που έκανε η Βικτόρια Μπέκαμ και τη μετάνιωσε

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η Χάρπερ δεν γνώριζε ότι η μητέρα της είχε κάποτε εμφυτεύματα στήθους, καθώς «δεν είμαστε ακόμα σε αυτό το σημείο».

«Για να είμαι ειλικρινής, εύχομαι να μην είχα βάλει ποτέ [εμφυτεύματα]. Ήταν μια στιγμή στο χρόνο και νομίζω ότι μπορώ να μοιραστώ τις εμπειρίες μου μαζί της», είπε. «Αλλά δεν είμαστε ακόμα σε αυτό το σημείο» πρόσθεσε. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Βικτόρια Μπέκαμ αφαίρεσε τα εμφυτεύματά της το 2014 και έκτοτε έχει εκφράσει τη μετάνοιά της.

Photo Credits: ABACA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR