counter

Big Brother: Ποιος παίκτης δέχτηκε πρόταση να παίξει σε αισθησιακή ταινία;

Big Brother: Ποιος παίκτης δέχτηκε πρόταση να παίξει σε αισθησιακή ταινία;
Big Brother: Ποιος παίκτης δέχτηκε πρόταση να παίξει σε αισθησιακή ταινία;

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε ο Νικόλας Παπαπαύλου, ο οποίος αναφέρθηκε στον φετινό κύκλο του Big Brother. Ο ίδιος αποκάλυψε παράλληλα πως «έχω δεχθεί πρόταση να συμμετάσχω σε μια πολύ συγκεκριμένου είδους ταινία».

Σχετικά με τον νέο κύκλο του Big Brother ο Νικόλας Παπαπαύλου δήλωσε: «Θεωρώ ότι οι παίκτες του φετινού Big Brother είναι άχρωμοι, άοσμοι και δεν υπάρχει καμία έντονη προσωπικότητα μέσα ώστε να πει ο τηλεθεατής ότι ταυτίζεται με κάποιον. Σε έναν από τους χώρους που κάνω προωθήσεις βρέθηκε ο Ισίδωρος που φέτος είναι στο Big Brother. Απλά με είχε χαιρετήσει και μου ζήτησε να βγάλουμε μια σέλφι. Καμία φιλία δεν έχω, καμία υποστήριξη δεν έχω. Θεωρώ ότι έχει καταφέρει ήδη η παραγωγή να τον θυματοποιήσει και θυμίζει λίγο μια κακή αντιγραφή της Άννας Μαρίας».

Ο ίδιος ανέφερε μάλιστα πως: «Ο Χάρης Βαρθακούρης ήταν πολύ αυθόρμητος και καλοσυνάτος. Με ενημέρωσε λίγο πριν τη λήξη του παιχνιδιού ότι δεν υπάρχει κάτι προσωπικό, αλλά θα με κάνει unfollow επειδή του το ζήτησε η παραγωγή».

Τέλος ο Νικόλας Παπαπαύλου αποκάλυψε πως: «Έχω δεχθεί πρόταση να συμμετάσχω σε μια πολύ συγκεκριμένου είδους ταινία. Είναι κάτι το οποίο ακόμα δεν έχω απαντήσει. Θεωρώ όμως ότι ακόμα και αυτή η πρόταση πρέπει να έρθει η στιγμή που θα αποτελεί μία κανονική εργασία και δεν θα αντιμετωπίζεται με ρατσισμό».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR