counter

Βάσω Λασκαράκη: Η αποκάλυψη για τη συμμετοχή της στην "Πολυκατοικία" και τα χρήματα που έπαιρνε

Βάσω Λασκαράκη: Η αποκάλυψη για τη συμμετοχή της στην "Πολυκατοικία" και τα χρήματα που έπαιρνε
Βάσω Λασκαράκη: Η αποκάλυψη για τη συμμετοχή της στην "Πολυκατοικία" και τα χρήματα που έπαιρνε

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 28 Νοεμβρίου η Βάσω Λασκαράκη.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σειρά του Mega “Η Πολυκατοικία” που πρωταγωνιστούσε και τις οικονομικές της απολαβές.

Δείτε επίσης! Βάσω Λασκαράκη: "Θεωρώ άκομψο να με ρωτάνε αν θα καλέσω τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην εκπομπή"

«Υπήρχαν περίοδοι που δούλευα πολύ. Και τώρα δεν περίμενα ότι θα μου συνέβη και νόμιζα ότι θα ήμουν χαλαρά μόνο με το θέατρο. Μετά ήρθε το “The Break”. Ωραία είναι τελικά, μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα. Ανακάλυψα στο μυαλό μου ότι όταν ήμουν στην “Πολυκατοικία” ξημεροβραδιαζόμουν στο μοντάζ για το πως γίνεται. Πήγαινα με τις πιτζάμες αργά το βράδυ και καθόμουν να μάθω πως γίνεται. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι σημαίνει το τρικάμερο και πως λειτουργούν και πως δεν μπορούσα να προσαρμοστώ στην αρχή. Θέλω να μαθαίνω τα πάντα, κάποιο μικρόβιο είναι μάλλον αυτό», είπε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη.

Η αποκάλυψη της Βάσως Λασκαράκη

«Έκανα δοκιμαστικά, έκανα κάστινγκ, με είχαν πάρει για κάποιες δουλειές που μετά όμως ακυρώθηκαν και συνέβησαν διάφορα από το 2005 μέχρι το 2008. Δεν με πτόησε όμως τίποτα. Το 2008 έπαιζα έναν μεγάλο ρόλο στη σειρά “Έρωτας” του ΑΝΤ1 και τότε είχα γυρίσει στη Θεσσαλονίκη και είχα πει ότι θα πάω σε κάποια δοκιμαστικά. Είχα πάει σε πολλά εκείνον τον καιρό και ο ένας με έστελνε στον άλλον. Περνούσα δηλαδή από τις ταινίες στα θέατρα και από τα θέατρα στην τηλεόραση.

Μέχρι που έφτασα στην “Πολυκατοικία” όπου και με έψαχναν από την εταιρεία παραγωγής, γιατί ήταν να κάνω ένα άλλο σίριαλ στο Mega, το οποίο δεν είχε γίνει. Έτσι λοιπόν πήγα μαζί με πολλές άλλες κοπέλες και κάναμε τα δοκιμαστικά για την “Λουκία”.

Τα λεφτά της "Πολυκατοικίας" ήταν ελάχιστα το επεισόδιο, ανάλογα με το τι έπαιρναν οι άλλοι. Μιλάμε για δεκαπλάσια η διαφορά, στην ίδια σειρά, με τα γνωστά ονόματα. Εγώ έπαιρνα ψίχουλα. Για μένα όμως τον μήνα ήταν ένα πολύ σημαντικό ποσό», αποκάλυψε η Βάσω Λασκαράκη.

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

*Πηγή φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR