counter

Βάσω Λασκαράκη: Η απάντηση για τη δήλωση του Γιάννη Τσιμιτσέλη και η έντονη συγκίνηση

Βάσω Λασκαράκη: Η απάντηση για τη δήλωση του Γιάννη Τσιμιτσέλη και η έντονη συγκίνηση
Βάσω Λασκαράκη: Η απάντηση για τη δήλωση του Γιάννη Τσιμιτσέλη και η έντονη συγκίνηση

Με αφορμή την επικείμενη πρεμιέρα της εκπομπής της «The Break» στον ΣΚΑΙ, η Βάσω Λασκαράκη έκανε δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών.

Η γνωστή ηθοποιός δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν ρωτήθηκε για την κόρη της, Εύα και το γεγονός ότι την είδε για πρώτη φορά στο θέατρο.

«Συγκινούμαι πολύ, αλλά ας μην το συζητήσουμε» αρκέστηκε να πει βουρκωμένη η Βάσω Λασκαράκη.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Tσιμιτσέλης: Το σχόλιο για την εκπομπή που θα παρουσιάσει η Λασκαράκη και η απάντηση για το αν θα πάει καλεσμένος

Σχετικά με τη νέα της εκπομπή, η ηθοποιός ανέφερε: «Έχω αγωνία αρκετή, καλή αγωνία όμως. Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα, έχω αυτό το σφίξιμο ότι κάτι είναι καινούργιο, ρωτάω να μάθω, δεν είναι εύκολο αλλά είναι διασκεδαστικό. Για όλα τα πράγματα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή και οι κατάλληλες συνθήκες. Το πρότζεκτ αυτό είναι κάτι που μου ταιριάζει.

Μπορεί να εμφανιστεί ο σύζυγός μου, Λευτέρης Σουλτάτος στην εκπομπή, ποτέ δεν ξέρεις. Η σεζόν είναι μακριά. Δεν είμαι παρουσιάστρια, με αγχώνει εάν θα τα πάω καλά. Θα προσπαθήσω να τα κάνω με το δικό μου ύφος. Δεν μου αρέσουν οι κακοπροαίρετες κριτικές, δεν έχω σκεφτεί εάν θα δω τα νούμερα τηλεθέασης», συμπλήρωσε η Βάσω Λασκαράκη.

Όσον αφορά την πρόσφατη δήλωση του Γιάννη Τσιμιτσέλη, που είπε πως την παρότρυνε να δεχτεί τις προτάσεις που δεχόταν για εκπομπή, η Βάσω Λασκαράκη απάντησε: «Το πίστευε πολύ καιρό ότι θα μπορούσα να το κάνω. Όταν κατά καιρούς ερχόντουσαν προτάσεις όντως μου το είχε πει».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR