counter

Βάσω Λασκαράκη: "Βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση και μερικές φορές το αλλάζω"

Βάσω Λασκαράκη: "Βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση και μερικές φορές το αλλάζω"
Βάσω Λασκαράκη: "Βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση και μερικές φορές το αλλάζω"

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega την Πέμπτη 9/11 ήταν η Βάσω Λασκαράκη.

Μέσα σε όλα η ηθοποιός μίλησε για την νέα εκπομπή που παρουσιάζει «The Break», τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και την κριτική που δέχεται τον τελευταίο καιρό.

Όσα είπε η Βάσω Λασκαράκη

«Φέτος και πάλι ήμουν αρνητική στην αρχή, απλά μετά το μελέτησα λίγο παραπάνω. Ήταν η πρώτη φορά που είπα ότι αυτό το project ήταν πολύ κοντά σε εμένα. Είναι πολύ δύσκολη δουλειά και θέλει πολύ στοχοπροσήλωση και να είσαι διαβασμένος. Ήρθα σε αμηχανία, ”πήρα την γεύση” όμως πριν καν βγει το δελτίο Τύπου για την εκπομπή. Κάθε μέρα πήγαινα για πρόβα στο θέατρο και με έπαιρναν τηλέφωνο να με ρωτήσουν αν όλα είναι καλά από τις κάμερες που έβλεπαν έξω από το θέατρο» είπε αρχικά η ηθοποιός για την εκπομπή που παρουσιάζει «The Break».

Δείτε επίσης - Βάσω Λασκαράκη: Η αλλαγή στην εμφάνισή της και το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη

Σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης η ίδια εξήγησε: «Εννοείται πως θα μάθω τι γίνεται, άλλα ένιωθα περισσότερο την ανάγκη να δω το αποτέλεσμα. Η μεγαλύτερη αγωνία μου είναι ο άλλος που βλέπει την εκπομπή να περάσει καλά, όταν αποφασίσει να τη δει. Στην δεύτερη εκπομπή κάπως χαλάρωσα. Και η μαμά μου είπε ”παιδί μου μπράβο, η δεύτερη ήταν πολύ καλύτερη, στην πρώτη ήσουν πολύ αγχωμένη”».

Παράλληλα, η Βάσω Λασκαράκη εξομολογήθηκε: «Μπορεί μερικές φορές ακόμα και να ταράζομαι όταν βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση και μερικές φορές το αλλάζω. Βλέπω σίριαλ που παίζω και το βλέπω με μαξιλάρι. Κατάλαβα τι θα πει κρίση πανικού. Έχω τα δικά μου άγχη. Μερικές φορές ακόμα και να ταράζομαι όταν βλέπω τον εαυτό μου στην τηλεόραση και μερικές φορές το αλλάζω. Το ήξερα ότι ήμουν αγχωμένη στην πρώτη εκπομπή. Μιλάω γρήγορα».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Βάσω Λασκαράκη:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR