counter

Βάσω Κολλιδά: Δείτε την να κάνει pilates στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Βάσω Κολλιδά: Δείτε την να κάνει pilates στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της
Βάσω Κολλιδά: Δείτε την να κάνει pilates στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Βάσω Κολλιδά διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και φροντίζει να γυμνάζεται σχεδόν σε καθημερινή βάση, καθώς σε 4 μήνες θα κάνει την πιο δύσκολη “άσκηση” της ζωής της, την γέννα, όπως χαρακτηριστικά λένε οι γιατροί.

Η Βάσω Κολλιδά έχει ξεκινήσει εντατικά μαθήματα pilates για την ενδυνάμωση του κορμού της, ο οποίος είναι στήριγμα για την σπονδυλική στήλη και για το μωράκι της, που μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Η Βάσω Κολλιδά ακολουθεί πιστά τις οδηγίες της πολύ έμπειρης pilates trainer, Ελμίρας Μπεγκάτη και όπως μπορείτε να δείτε, τα πηγαίνει περίφημα! 

Η Βάσω Κολλιδά και πριν την εγκυμοσύνη γυμναζόταν τακτικά και τώρα βέβαια έχει έναν λόγο παραπάνω να κάνει ασκήσεις pilates, ώστε να έχει δυνατό σώμα, λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο τον γιο της. Το prenatal pilates δυναμώνει τους μύες της πλάτης και της μέσης, κι έτσι ανακουφίζει το βάρος που επιβαρύνεται μια έγκυος. Επίσης, το pilates βοηθά στην ψυχολογία, μιας και αποβάλλει το άγχος. Τέλος, βασίζεται στις σωστές αναπνοές κι έτσι η εγκυμονούσα μπορεί να ελέγχει σωστά την αναπνοή της, κάτι σημαντικό για τη στιγμή του τοκετού.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR