counter

Βασίλισσα Ελισάβετ: Θα παρευρεθεί η Μέγκαν Μαρκλ στην κηδεία της; Τι είχε γίνει με τον Φίλιππο

Βασίλισσα Ελισάβετ: Θα παρευρεθεί η Μέγκαν Μαρκλ στην κηδεία της; Τι είχε γίνει με τον Φίλιππο
Βασίλισσα Ελισάβετ: Θα παρευρεθεί η Μέγκαν Μαρκλ στην κηδεία της; Τι είχε γίνει με τον Φίλιππο

Κυριολεκτικά χωρισμένη στα δύο είναι η κοινή γνώμη σχετικά με το αν η Μέγκαν Μαρκλ δώσει το παρών μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ. Πολλοί λένε ότι η απάντηση, κρύβεται στην στάση της στην κηδεία του Φίλιππου, ενώ άλλοι διαφωνούν.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Θα παρευρεθεί η Μέγκαν Μαρκλ στην κηδεία της Βασίλισσας ή όχι;

Στα διεθνή Μέσα υπάρχει διάσταση... είδησης, ωστόσο το Page Six, αναφέρει πως η Μέγκαν Μαρκλ θα πάει μαζί με τον Πρίγκιπα Χάρι και τη βασιλική οικογένεια στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β', όπως άλλωστε είχε συμβεί και με τον Φίλιππο. Μπορεί να μην ανήκουν πλέον στο παλάτι αλλά σε τόσο σοβαρές καταστάσεις, η Μέγκαν και ο Χάρι δεν έχουν λείψει ποτέ από το πλευρό των αγαπημένων τους. 

Διαβάστε επίσης: Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι είπε ο Χάρι στη Μέγκαν να κάνει πριν την γνωρίσει - Η ατάκα που δεν της άρεσε καθόλου

Αν και ο Χάρι έχει επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο αρκετές φορές από τότε που οι δυο τους εγκατέλειψαν τη βασιλική ζωή στις αρχές του 2020 - συμπεριλαμβανομένης της κηδείας του πρίγκιπα Φίλιππου και των αποκαλυπτηρίων του αγάλματος της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα - η επιστροφή της Μέγκαν θα είναι η πρώτη  μετά το πλατινένιο ιωβηλαίο της Βασίλισσας τον Ιούνιο.

Τι είχε συμβεί με τον Φίλιππο

Όταν ο αγαπημένος σύζυγος της βασίλισσας, ο πρίγκιπας Φίλιππος, πέθανε σε ηλικία 99 ετών τον Απρίλιο του 2021, το παλάτι δεν ήθελε να ανακοινώσει την είδηση ​​του θανάτου του Φίλιππου πριν το μάθει ο Χάρι. Η Μαρκλ δεν πήγε με τον σύζυγό της στην κηδεία του Φίλιππου, καθώς ήταν έγκυος στην κόρη τους, Λίλιμπετ και της απαγόρευσαν οι γιατροί να πετάξει. Τώρα όμως δεν ισχύει το ίδιο, και η Μέγκαν Μαρκλ έχει τονίσει πολλές φορές πως εκείνη και η Ελισάβετ ήταν πολύ κοντά, φυσικά όπως και ο Χάρι.

Μην ξεχνάμε εξάλλου πως το όνομα της κόρης τους, είναι το παρατσούκλι που είχε η Ελισάβετ πριν γίνει Βασίλισσα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR