counter

Βασιλιάς Κάρολος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση με καρκίνο! Μαζί του η Καμίλα

Βασιλιάς Κάρολος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση με καρκίνο! Μαζί του η Καμίλα
Βασιλιάς Κάρολος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση με καρκίνο! Μαζί του η Καμίλα

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Βασιλιάς Κάρολος μετά την διάγνωσή του με καρκίνο.

Ο ίδιος το πρωί της Κυριακής 11/2 μαζί με την σύζυγό του Καμίλα παρακολούθησαν την λειτουργία στον ναό St Mary Magdalene στο Σάντριγχαμ.

Δείτε επίσης - Βασιλιάς Κάρολος: Η πρώτη επίσημη δήλωσή του μετά τη διάγνωση με καρκίνο

Σε ένα μήνυμα που δημοσίευσε χθες το βράδυ στο διαδίκτυο, ο βασιλιάς εξέφρασε «τις πιο ειλικρινείς του ευχαριστίες» στους ανθρώπους που του προσέφεραν τη συμπαράστασή τους.

Όπως θα δείτε ο 75χρονος μονάρχης έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος, χαμογελαστός ενώ χαιρέτησε τους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το παρεκκλήσι.

Βασιλιάς Κάρολος - Το μήνυμά του μετά τη διάγνωση με καρκίνο

 «Θα ήθελα να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες για τα πολλά μηνύματα υποστήριξης και τις ευχές που έλαβα τις τελευταίες ημέρες. Όπως γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν πληγεί από τον καρκίνο, τέτοιες ευγενικές σκέψεις αποτελούν τη μεγαλύτερη παρηγοριά και ενθάρρυνση. Είναι εξίσου ενθαρρυντικό να ακούω πώς η κοινοποίηση της δικής μου διάγνωσης βοήθησε στην προαγωγή της δημόσιας κατανόησης και στη προβολή του έργου όλων εκείνων των οργανώσεων που υποστηρίζουν τους καρκινοπαθείς και τις οικογένειές τους στο Ηνωμένο Βασίλειο και ευρύτερα στον κόσμο. Ο δια βίου θαυμασμός μου για την ακούραστη φροντίδα και αφοσίωσή τους είναι ακόμη μεγαλύτερος λόγω της προσωπικής μου εμπειρίας», ανέφερε ο Βασιλιάς Κάρολος στο μήνυμά του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR