counter

Βασίλης Σπανούλης: "Η Ολυμπία είναι η γυναίκα της ζωής μου"! Τι απαντά στο ενδεχόμενο ενός έβδομου παιδιού;

Βασίλης Σπανούλης: "Η Ολυμπία είναι η γυναίκα της ζωής μου"! Τι απαντά στο ενδεχόμενο ενός έβδομου παιδιού;
Βασίλης Σπανούλης: "Η Ολυμπία είναι η γυναίκα της ζωής μου"! Τι απαντά στο ενδεχόμενο ενός έβδομου παιδιού;

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Βασίλης Σπανούλης στην εκπομπή, «Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη.

Να θυμίσουμε ότι πριν δύο μέρες ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας αποθεώθηκε στο ΣΕΦ με μία διοργάνωση προς τιμήν του.

Δείτε επίσης - Βασίλης Σπανούλης: Δάκρυσε στην βραδιά προς τιμήν του στο ΣΕΦ κρατώντας αγκαλιά την σύζυγο και τα παιδιά του

Ο Βασίλης Σπανούλης μεταξύ άλλων λοιπόν αναφέρθηκε στην σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου, χαρακτηρίζοντάς την ως: έναν ήρωα, έναν εκπληκτικό άνθρωπο και μία εκπληκτική μητέρα ενώ δεν δίστασε να απαντήσει αν θα ήθελε και ένα έβδομο παιδάκι.

Όσα είπε ο Βασίλης Σπανούλης - Τι απαντά στο ενδεχόμενο ενός έβδομου παιδιού;

«Μόνο ευλογία, συγκίνηση και περηφάνια νιώθω για όλα αυτά που έχω ζήσει τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό. Το νούμερο 7 για εμένα ήταν αυτό που συνέδεσε τις περισσότερες επιτυχίες μου με τον Ολυμπιακό και στην Εθνική. Έχω γεννηθεί στις 7 Αυγούστου. Ευχαριστώ τον Θεό που με έκανε να περάσω μία τέτοια διαδρομή» ανέφερε ο Βασίλης Σπανούλης.

«Είχα ως πρότυπο τον πατέρα μου, που τον έχασα σε μικρή ηλικία αλλά πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Είχα τη δύναμη να το ξεπεράσω με τη βοήθεια της μητέρας του και του αδελφού μου. Ελπίζω από εκεί ψηλά να είναι πολύ υπερήφανος» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια για την σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου ο Βασίλης Σπανούλης εξομολογήθηκε: «Η Ολυμπία έχει έρθει σχεδόν σε όλους μου τους αγώνες. Είναι η γυναίκα της ζωής μου, ο άνθρωπός μου. Μου χάρισε έξι υπέροχα παιδιά. Ό,τι κι αν πω για την Ολυμπία είναι λίγο. Είναι ένας ήρωας, ένας εκπληκτικός άνθρωπος και μία εκπληκτική μητέρα».

Για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός έβδομου παιδιού ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας απάντησε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε την οικογένεια να μεγαλώνει».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR