counter

Βασίλης Μπισμπίκης: Η νέα ανάρτηση υπέρ της Λένας Κιτσοπούλου

Βασίλης Μπισμπίκης: Η νέα ανάρτηση υπέρ της Λένας Κιτσοπούλου
Βασίλης Μπισμπίκης: Η νέα ανάρτηση υπέρ της Λένας Κιτσοπούλου

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η θεατρική παράσταση «Σφήκες» του Αριστοφάνη σε διασκευή της Λένας Κιτσοπούλου, που παρουσιάστηκε στις 14 και 15 Ιουλίου στην Επίδαυρο. 

Οι περισσότεροι θεατές δεν ήταν προετοιμασμένοι για αυτό που επρόκειτο να παρακολουθήσουν, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που σηκώθηκαν και έφυγαν στη μέση της παράστασης. Κάποιοι γιούχαραν μάλιστα τη σκηνοθέτιδα και τους ηθοποιούς, ενώ άλλοι υπερασπίστηκαν τους συντελεστές.

Διαβάστε επίσης: Δέσπoινα Bανδή: Οι κοινές διακοπές στην Κρήτη με τον Bασίλη Mπισμπίκη και την κόρη της, Μελίνα (Βίντεο)

Με αφορμή τις παραπάνω αντιδράσεις, θέση υπέρ της Λένας Κιτσοπούλου πήρε πριν από λίγες ημέρες δημόσια ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου, ο Βασίλης Μπισμπίκης στήριξε για ακόμη μια φορά μέσω των instastories του τη Λένα Κιτσοπούλου.

«....σε καταδικάζω στην εκπομπή μου, στο κινητό μου, δημόσια, όπου βρεθώ κι όπου σταθώ, και προσέξτε καλά: όποιος δεν συμφωνεί μαζί μου είναι φασίστας, είναι συνένοχος με τον ένοχο. Κατηγορώ, άρα είμαι κάτι. Κατηγορώ άρα υπάρχω... Λένα Κιτσοπούλου», ήταν το κείμενο που δημοσίευσε ο Βασίλης Μπισμπίκης, που είναι τα λόγια της ίδιας της Λένας Κιτσοπούλου, στο Δελτίο Τύπου της παράστασης.

Πηγή φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR