counter

Βασίλης Μπισμπίκης: Αποκάλυψε πως θα περάσει τα Χριστούγεννα με την Δέσποινα Βανδή

Βασίλης Μπισμπίκης: Αποκάλυψε πως θα περάσει τα Χριστούγεννα με την Δέσποινα Βανδή
Βασίλης Μπισμπίκης: Αποκάλυψε πως θα περάσει τα Χριστούγεννα με την Δέσποινα Βανδή

Στην εφημερίδα Real news και την Κορύνα Μανταγάρη μίλησε ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως θα περάσει τα Χριστούγεννα στην Αθήνα με την Δέσποινα Βανδή, καθώς οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν τους επιτρέπουν να φύγουν εκτός.

«Θα περάσω τις γιορτές οικογενειακά με τη σύντροφό μου, το παιδί μου και τα παιδιά της. Δυστυχώς, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δε θα ταξιδέψουμε σε κάποιον προορισμό, θα περάσουμε τις γιορτές στην Αθήνα» δήλωσε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Διαβάστε επίσης! Δέσποινα Βανδή: Η αφιέρωση στον Βασίλη Μπισμπίκη και η απάντησή του (βίντεο)

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης στην εφημερίδα για το νέο του τηλεοπτικό βήμα μετά τον «Σασμό».

«Αυτό το διάστημα βρίσκομαι ακόμα στη διαδικασία των γυρισμάτων του “Σασμού”. Σύντομα όμως θα ολοκληρωθούν, γιατί πρέπει να βρω χρόνο να ξεκινήσω το νέο επαγγελματικό μου εγχείρημα. Από το νέο έτος θα μπω στη διαδικασία προβών, για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Γιώργου Οικονομίδη. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω κάτι παραπάνω. Υπολογίζουμε πως τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο», συνέχισε ο ηθοποιός.  

Τέλος ο Βασίλης Μπισμπίκης έστειλε τη δική του ευχή για το 2024.

«Η ευχή μου για το 2024 είναι υγεία για όλο τον κόσμο και να σταματήσει ο πόλεμος στη Γάζα. Δυστυχώς ο κόσμος είναι τόσο φοβισμένος με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά, ώστε στον αγώνα για την επιβίωση, δεν αντιδρά στον πόλεμο και την έξαρση της βίας», είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

 

 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR