counter

Βασίλης Καρράς: Το μοναδικό τραγούδι του που δεν ερμήνευε ποτέ στις εμφανίσεις του

Βασίλης Καρράς: Το μοναδικό τραγούδι του που δεν ερμήνευε ποτέ στις εμφανίσεις του
Βασίλης Καρράς: Το μοναδικό τραγούδι του που δεν ερμήνευε ποτέ στις εμφανίσεις του

Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Παραμονή Χριστουγέννων σε ηλικία 70 ετών μετά από γενναίη μάχη με τον καρκίνο.  

Ο Βασίλης Καρράς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας, ενώ αμέσως μετά την είδηση του θανάτου του, φίλοι, γνωστοί και συνάδελφοι τον αποχαιρέτησαν μέσω social media με συγκινητικές αναρτήσεις. 

Η σορός του τραγουδιστή θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Τρίτη (26/12) στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη από τις 09:00 έως 13:00 μ.μ, ενώ την Τετάρτη 27/12 στις 12 το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία του στην γενέτειρά του το Κοκκινοχώρι Καβάλας.     

Διαβάστε επίσης! Βασίλης Καρράς: Τα μαγαζιά εστίασης της Θεσσαλονίκης θα παίζουν μόνο δικά του τραγούδια για 3 ημέρες 

Βασίλης Καρράς - Αυτό είναι το κομμάτι του που δεν τραγουδούσε ποτέ  

Όλα αυτά τα χρόνια ο Βασίλης Καρράς ερμήνευσε εκατοντάδες τραγούδια, ωστόσο ένα από τα κομμάτια του δεν το ξαναερμήνευσε ποτέ ξανά μετά την ηχογράφησή του.  

Ο λόγος για το κομμάτι “Δημήτρη Χάνομαι”, το οποίο -όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος- το είχε γράψει για ένα πολύ καλό του φίλο, τον Δημήτρη Καραηλία, που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο.  

«Δε το ακούω καν. Απλώς, το αφιέρωσα εκεί που έπρεπε αυτό το τραγούδι. Θα με πονέσει αν το ακούσω. Δε το λέω στα live μου γιατί δε μπορώ να το πω… Πάρα πολύς κόσμος στη Θεσσαλονίκη την ξέρει την ιστορία. Δε θέλω να αναφερθώ» είχε δηλώσει ο Βασίλης Καρράς στην εκπομπή “Τα Kαρνάσιανς” πριν εννέα χρόνια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR