counter

Βασίλης Καρράς: Η ανακοίνωση του fan club του για τη φωτογραφία από τις τελευταίες του στιγμές που διέρρευσε

Βασίλης Καρράς: Η ανακοίνωση του fan club του για τη φωτογραφία από τις τελευταίες του στιγμές που διέρρευσε
Βασίλης Καρράς: Η ανακοίνωση του fan club του για τη φωτογραφία από τις τελευταίες του στιγμές που διέρρευσε

Έφυγε από τη ζωή την Παραμονή Χριστουγέννων ο Βασίλης Καρράς σε ηλικία 70 ετών με την είδηση να βυθίζει στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο, τους οικείους του, αλλά και τους θαυμαστές του.  

Η σορός του τραγουδιστή θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Τρίτη (26/12) στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη από τις 09:00 έως 13:00 μ.μ, ενώ την Τετάρτη 27/12 στις 12 το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία του στην γενέτειρά του το Κοκκινοχώρι Καβάλας.  

Διαβάστε επίσης! Βασίλης Καρράς: Η ανακοίνωση της δισκογραφικής του εταιρείας - "Πιστεύαμε όλοι στο θαύμα των ημέρων…" 

Τα social media έχουν γεμίσει με αναρτήσεις για τον Βασίλη Καρρά, ενώ πριν από λίγο έγινε μια ανάρτηση στο επίσημο fan club του. Μάλιστα σε αυτή γινόταν λόγος για μια φωτογραφία του τραγουδιστή από τις τελευταίες του ημέρες στο νοσοκομείο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες ώρες.  

“Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το άνευ προηγουμένου κύμα συμπαράστασης για την απώλεια του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Βασίλη Καρρά! Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός χώρος της Ελλάδας αλλά και χιλιάδες απλού κόσμου που αγάπησε τον Βασίλη, μας βομβαρδίζει από εχθές με αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης στα social media τα οποία θα χρειαστούν ημέρες ή και εβδομάδες για να διαβαστούν ενώ είναι εντελώς αδύνατον να απαντηθούν. Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για το ήθος, την ποιότητα, τον χαρακτήρα του Βασίλη μας και για το καλλιτεχνικό του μέγεθος! Είναι επίσης μια μικρή παρηγοριά στο πένθος μας.. 

Υ.Γ  Το γεγονός ότι διέρρευσε φωτογραφία του καλλιτέχνη από τις τελευταίες του στιγμές στο νοσοκομείο από τον οποιοδήποτε μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και το καταδικάζουμε. Ο δικός μας ο Βασίλης δεν θα ήθελε ποτέ να μας αποχαιρετήσει με αυτόν τον τρόπο και να θυμόμαστε αυτή την εικόνα”, ανέφερε η ανάρτηση που έγινε στα social media.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR