counter

Βαγγέλης Σερίφης: Υποψήφιος Δήμαρχος ο σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη - Η επίσημη ανακοίνωση

Βαγγέλης Σερίφης: Υποψήφιος Δήμαρχος ο σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη - Η επίσημη ανακοίνωση
Βαγγέλης Σερίφης: Υποψήφιος Δήμαρχος ο σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη - Η επίσημη ανακοίνωση

Υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Βάρης- Βούλας – Βουλιαγμένης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα είναι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ο σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη, Βαγγέλης Σερίφης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Νότιου Τομέα της ΚΟΑ. 

«H Τομεακή Επιτροπή Νότιου Τομέα της ΚΟΑ ανακοινώνει ότι στον Δήμο Βάρης- Βούλας - Βουλιαγμένης, υποψήφιος Δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» θα είναι ο Βαγγέλης Σερίφης.

Ο Βαγγέλης Σερίφης γεννήθηκε το 1974. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Αθηνών, του τμήματος ΦΠΨ και κάτοχος πτυχίου Ωδικής και Αρμονίας. Έχει εργαστεί στη Μέση Εκπαίδευση για 20 χρόνια. Παράλληλα, διετέλεσε μέλος του ΔΣ, τόσο του Πρωτοβάθμιου Σωματείου (ΣΕΦΚ) όσο και του δευτεροβάθμιου οργάνου για σειρά ετών. Κατοικεί στη Βάρη τα τελευταία δέκα χρόνια και είναι παντρεμένος με ένα παιδί.

Διαβάστε επίσης: Bαγγέλης Σερίφης: Απαντά για την κάθοδό του με το KΚΕ στις βουλευτικές εκλoγές

Είναι μέλος του συγκροτήματος ΝΕΒΜΑ. Συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός δεκάδων τραγουδιών και επιτυχιών στο χώρο της hip hop και pop μουσικής, αλλά και της underground ελληνικής σκηνής» αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

Θυμίζουμε πως στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές ο Βαγγέλης Σερίφης ήταν υποψήφιος με το ΚΚΕ, ωστόσο δεν εκλέχτηκε. Στις προηγούμενες κάλπες ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στη Δυτική Αθήνα όπου μεγάλωσε.

Πηγή φωτογραφίας: papadakispress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR