counter

Βαγγέλης Περρής για το ξέσπασμα της Καινούργιου για Σκορδά: "Ένιωσα πολύ άσχημα. Ήταν πολλή βρωμιά όλο αυτό"

Βαγγέλης Περρής για το ξέσπασμα της Καινούργιου για Σκορδά: "Ένιωσα πολύ άσχημα. Ήταν πολλή βρωμιά όλο αυτό"
Βαγγέλης Περρής για το ξέσπασμα της Καινούργιου για Σκορδά: "Ένιωσα πολύ άσχημα. Ήταν πολλή βρωμιά όλο αυτό"

Στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και την Αφροδίτη Γραμμέλη έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο Βαγγέλης Περρής.

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου κατά της Φαίης Σκορδά.

Δείτε επίσης! Μαλέσκoυ για Σκoρδά - Καινούργιου: "Όταν μία εκπομπή ανακατεύεται στη θεματολογία μίας άλλης…"

Όσα είπε ο Βαγγέλης Περρής

«Είναι μερικές φορές που συμβαίνουν πράγματα που περίμενα ότι έχουν μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και επανέρχονται με έναν δυσάρεστο κι έντονο τρόπο και νιώθω αμήχανα. Θα ήθελα να μπω σε ένα διαστημόπλοιο και να πάω όσο πιο μακριά γίνεται. Το πιο πρόσφατο ήταν αυτό που έγινε με το “ξέσπασμα” της Κατερίνας Καινούργιου και οι αναφορές στη Φαίη Σκορδά. Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Και όχι μόνο εγώ. Το έλεγα στα παιδιά μου για παράδειγμα.

Ήταν πάρα πολύ κάτω όλο αυτό, πολλή βρωμιά. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, το πρώτο που σκέφτηκα είναι να είχα μία δυνατότητα να παρέμβω στην Κατερίνα Καινούργιου και να της πω “κορίτσι μου, πριν το κάνεις αυτό, σκέψου δύο τρεις φορές. Προφυλάξου”. Όλοι μας έχουμε έναν κακό εαυτό κι αν κάποιος τον κλείσει πιο γρήγορα στη ντουλάπα, καλό θα του κάνει.

Το δεύτερο που σκέφτηκα ήταν η Φαίη Σκορδά, με την οποία έχω ένα συναισθηματικό δέσιμο. Σκέφτηκα σε πόσο δύσκολη θέση θα ήρθε, όταν ακούγονται πράγματα δημοσίως για εκείνη. Φαντάζομαι ότι θα ήταν δύσκολα. Η κόρη μου που το έβλεπε, σχεδόν με λυπήθηκε που είμαι υποχρεωμένος να μοιράζομαι τέτοιες σκηνές και να ζω στον ίδιο χώρο. Δεν καταλαβαίνω το επιχείρημα υπεράσπισης των συνεργατών μου, επιτιθέμενος σε ανθρώπους που δεν τους έχουν δημιουργήσει πρόβλημα, είναι επίφαση. Ο σεβασμός διαχέεται. Η σιωπή της Φαίης Σκορδά είναι χρυσός. Η σιωπή της Φαίης ήταν το πιο ταιριαστό πράγμα που θα περίμενες από εκείνη. Ήμουν σίγουρος ότι δεν θα πει τίποτα», είπε ο Βαγγέλης Περρής.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφιών: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR