counter

Αυτοί είναι οι Έλληνες με τα ωραιότερα κορμιά και... καλό καλοκαίρι!

Αυτοί είναι οι Έλληνες με τα ωραιότερα κορμιά και... καλό καλοκαίρι!
Αυτοί είναι οι Έλληνες με τα ωραιότερα κορμιά και... καλό καλοκαίρι!

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Ο μύθος ότι μόνο οι άντρες πίσω από τα γυαλιά ηλίου "λοξοκοιτούν"  τα γυμνασμένα κορμιά των γυναικών στην παραλία τώρα καταρρίπτεται! Οι six packs των αγοριών είναι η αδυναμία των γυναίκων ακόμα και αν δεν το παραδέχονται!

Τα καλογυμνασμένα αντρικά σώματα δεν είναι αποκλειστικό προνόνιο των stars της διεθνούς showbiz, αλλά με υπερηφάνια σας ενημερώνουμε ότι σε αυτή τη σύγκριση, οι Έλληνες celebrities βγαίνουν νικητές. Γιατί όχι μόνο διαθέτουν γράμμωση αλλά και τροπικό μαύρισμα (με solarium ή με τη βοήθεια του ήλιου δεν έχει καμία σημασία)!

Για να σας το αποδείξουμε ρωτήσαμε, ψάξαμε και ανακαλύψαμε τους Έλληνες με τα ωραιότερα σώματα, που κλέβουν τα γυναικεία κομπλιμέντα και σας τα παρουσιάζουμε!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραμένει η πιο διαχρονική αξία σε αυτή την κατηγορία  Από τα πρώτα του βήματα ως μοντέλο, οι κοιλιακοί του ήταν το σήμα κατατεθέν του και οι θαυμάστριες του τους αναγνωρίζαν χωρίς κόπο! Αντικειμενικά... οι πιο δουλεμένοι sex packs της Ελλάδας! 

Κωνσταντίνος Αργυρός. Η φετινή έκπληξη της νυχτερινής Αθήνας, που ξεσηκώνει το κοινό από τις πρώτες νότες του "Ποτέ Ξανά" είναι λάτρης των θαλάσσιων σπορ και φαίνεται! Δεν ήταν τόσο γυμνασμένος στην αρχή της καριέρας του, αλλά κάνει εντυπωσιακή είσοδο στη λίστα μας!

Ένας λαϊκός τραγουδιστής με lifestyle διάθεση. Ο αγαπημένος μας Νίκος Βέρτης, τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε πολύ με την εμφάνισή του, με αποτέλεσμα να αυξήσει το γυναικείο κοινό του και όχι μόνο με τις επιτυχίες του!

Ανάμεσα στο φορτωμένο πρόγραμμα του δικηγόρου, ο Γιάννης Μαρακάκης βρίσκει χρόνο για αρκετό body bumping. Κατάφερε να αλλάξει την εικόνα που είχαμε για τους δικηγόρους και μόνο για αυτό του αξίζουν συγχαρητήρια!

Ο Κώστας Μαρτάκης ξεκίνησε ως μοντέλο άρα το σώμα του ήταν πάντα το δυνατό του σημείο. Ο τραγουδιστής και συμμετέχων στο λαμπερό show "Your Face Sounds Familiar" δεν το παρακάνει με τα βάρη, αλλά διατηρεί ένα καλογυμασμένο σώμα που πολλές γυναίκες ονειρεύονται.

Ο Νίκος Αναδιώτης αν δεν ήταν ηθοποιός θα μπορούσε να κάνει καριέρα σε καλλιστεία αντρών!Υπέροχες αναλογίες, σωστό ύψος και καλοδουλεμένοι μυς σε όλο το σώμα. Το παιδί είναι παντρεμένο όποτε κάτω τα χέρια!

Ο Σάββας Μπούμπουρας μπορεί να απουσιάζει από την ελληνική τηλεόραση, αλλά δεν είμαστε αχάριστοι και δεν θα ξεχάσουμε τους κοιλιακούς του, που συχνά παρουσιάζε με στιλ σε φωτογραφίσεις στα περιοδικά! Όταν τους κοιτάς ο τίτλος της τελευταίας του εκπομπής "Πλάκα κάνεις" ταιριάζει γάντι.

Ο Πάρις Κασιδόκωστας μας φέρνει στο μυαλό έναν όμορφο surfer του Los Angeles. Γυμνασμένος όσο πρέπει αφού οι αθλητικές δραστηριότητες είναι το πάθος του.

Ο Δημήτρης Βλάχος είναι αθλητής και μπαίνει κατευθείαν στις πρώτες θέσεις του γυναικείου θαυμασμού και καθόλου άδικα.

Τον Σάκη Ρουβά τον αφήσαμε τελευταίο και καλύτερο γιατί ο έλληνας σταρ μας διατηρεί "ρουβίτσες" για δεκαετίες με μπλούζα... και χωρίς!




FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR