counter

Αυτοί είναι οι δέκα πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο

Αυτοί είναι οι δέκα πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο
Αυτοί είναι οι δέκα πλουσιότεροι αθλητές στον κόσμο

Απο την Χριστίνα Μόνι

Μερικοί από αυτούς τους άνδρες είναι πολύ όμορφοι και μερικοί δεν είναι και τόσο. Κάποιοι δέρνουν αλύπητα, άλλοι σκοράρουν σαν τρελοί,άλλοι καρφώνουν στα αντίπαλα στεφάνια σαν να μην υπάρχει αύριο, άλλοι χτυπάνε μπαλάκια με την ρακέτα τους και δεν τους προλαβαίνει ούτε ο άνεμος και άλλοι με ένα μπαστούνι και μια μπάλα στοχεύουν τρύπες.

Τι έχουν κοινό όλα αυτά τα αρσενικά; Είναι τα 10 βαρύτερα πορτοφόλια στον παγκόσμιο χώρο του αθλητισμού. Το Forbes γνωστοποίησε τη λίστα με τους πλουσιότερους αθλητές στον κόσμο και στην κορυφή για ακόμη μια χρονιά βρίσκεται  ο διάσημος πυγμάχος  Floyd Mayweather έχοντας στον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό των 300.000.000 δολαρίων. Όπως όλα δείχνουν θα κάνει καιρό να τον ξεπεράσει κάποιος με τέτοιο αστρονομικό ποσό.

Στη δεύτερη θέση  βρίσκουμε έναν ακόμη πυγμάχο, το αντίπαλο δέος, Manny Pacquiao. Ο Φιλιππινέζος φιγουράρει στην δεύτερη θέση έχοντας στον λογαριασμό του 160.000.000 δολάρια. Στην τρίτη θέση βρίσκουμε έναν γνώριμο αθλητή τον οποίον ο Ευρωπαϊκός κυρίως λαός τον λατρεύει, μιλάμε φυσικά για τον Πορτογάλο Cristiano Ronaldo ο οποίος με 79.600.000 δολάρια κατατάσσεται στην τρίτη θέση με τα περισσότερα έσοδα να προέρχονται  χρηματικά έπαθλα και συμβόλαια και τα υπόλοιπα  από διαφημιστικά. Στην τέταρτη θέση συναντάμε τον μεγάλο του αντίπαλο και έναν από τους μεγαλύτερους άσσους της στρογγυλής θεάς. Φυσικά αναφερόμαστε στον Lionel Messi ο οποίος έχει στον λογαριασμό του το ποσό των 73.800.000 δολαρίων. Η πεντάδα κλείνει με έναν αθλητή από το χώρο του τένις, πρόκειται για τον μεγάλο Roger Federer ο οποίος βρίσκεται σε αυτήν την θέση έχοντας αποταμιεύσει 67.000.000 δολάρια.

Την όγδοη και ένατη θέση κατέκτησαν δυο παίκτες του γκόλφ και μάλιστα με πολύ μικρή χρηματική διαφορά. Ο Phil Mickelson έχοντας κερδίσει 50.800.000 δολάρια και μια θέση πιο κάτω, ο αντίπαλος του Tiger Woods 50.600.000 δολάρια. Την δεκάδα συμπληρώνει ένας άλλος αστέρας του NBA, ο Kobe Bryant ο οποίος κατάφερε να βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 49.500.000 δολαρίων.

Λίγα ή πολλά οι αθλητές που προαναφέραμε τα πήγαν αρκετά καλά για ακόμη μια χρονιά και από ότι φαίνεται θα συνεχίσουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά για χρόνια.


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR