counter

Αύγουστος Κορτώ: Οι δηλώσεις για τον γάμο με τον σύντροφό του και το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού

Αύγουστος Κορτώ: Οι δηλώσεις για τον γάμο με τον σύντροφό του και το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού
Αύγουστος Κορτώ: Οι δηλώσεις για τον γάμο με τον σύντροφό του και το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού

Το απόγευμα της Πέμπτης 7 Μαρτίου ο Αύγουστος Κορτώ και ο σύντροφός του Αναστάσιος Σαμουϊλίδης επισφράγισαν τον έρωτά τους, καθώς παντρεύτηκαν στο Δημαρχείο της Αθήνας.

Οι δυο τους είχαν στο πλευρό τους συγγενείς και φίλους. Δείτε ΕΔΩ! τις αναρτήσεις που έκανε το ζευγάρι για τον γάμο του.

Ο συγγραφέας μίλησε στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι" και τον δημοσιογράφο Οδυσσέα Μητσόπουλο γι’ αυτή την ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή του.

Δείτε επίσης! Συγκλονίζει ο Αύγoυστος Κορτώ: "Η μητέρα μου πήρε 450 χάπια κι ήξερε ότι θα την έβρισκα εγώ"

Όσα είπε ο Αύγουστος Κορτώ

«Είναι ένα όνειρο που εκπληρώθηκε και η επισφράγιση με τον πιο όμορφο τρόπο 20 χρόνων κοινής ζωής και 20 χρόνων αγάπης. Το κυνηγούσαμε, πολεμούσε γι’ αυτό, η κοινότητα εδώ και πολλά χρόνια χρόνια, δεν είχα πάψει να ελπίζω πως θα γινόταν πραγματικότητα, αλλά πάντοτε η πραγματικότητα ξεπερνά την φαντασία. Και το λέω και ως συγγραφέας. Δηλαδή ό,τι ιστορία και να γράψεις η πραγματικότητα θα την ξεπεράσει. Και σήμερα, η πραγματικότητα μας ξεπέρασε σε επίπεδα συγκίνησης, σε επίπεδο χαράς», είπε αρχικά ο Αύγουστος Κορτώ.

«Οι μπαμπάδες μας, άνθρωποι με τους οποίους μέσα από τη δουλειά ή την παρέα γίναμε, εγώ τουλάχιστον που είμαι μοναχοπαίδι, σαν αδέρφια μου, και ήταν πολύ μεγάλη χαρά που ήρθαν όλοι να γιορτάσουν μαζί μας», πρόσθεσε ο Αύγουστος Κορτώ.

Για την μητέρα του, ο ίδιος είπε: «Αυτό είναι το καλό του να μην έχεις αδέλφια. Κανείς άλλος στον κόσμο δεν περιέχει τίποτα από την Κατερίνα, εκτός από εμένα. Εγώ την περιέχω ολόκληρη. Επειδή πάντοτε χαιρόταν με την χαρά μου, το κομμάτι της αυτό που ζει μέσα μου, πιστεύω ότι και σήμερα το γιόρτασε. Είναι νωρίς να σκεφτούμε για απόκτηση παιδιού. Δεν ξέρω να σας πω την αλήθεια».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram @auguste_corteau

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR