counter

Αρναούτογλου & Ουγγαρέζος: Έτσι σχολίασαν την κόντρα Καινούργιου - Σκορδά

Αρναούτογλου & Ουγγαρέζος: Έτσι σχολίασαν την κόντρα Καινούργιου - Σκορδά
Αρναούτογλου & Ουγγαρέζος: Έτσι σχολίασαν την κόντρα Καινούργιου - Σκορδά

Την απίστευτη κόντρα που έχει ξεσπάσει από χθες ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Φαίη Σκορδά σχολίασαν μέσα από τις ραδιοφωνικές τους εκπομπές ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Τι δήλωσαν στις ραδιοφωνικές τους εκπομπές ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την διαμάχη Κ. Καινούργιου – Φ. Σκορδά;

«Πλέον το περιεχόμενο της τηλεόρασης δεν είναι οι εκπομπές είναι τα beef... Όσος κόσμος απέμεινε να βλέπει τηλεόραση το βλέπει για τις μανούρες όχι και τις σκαλετες. Υπάρχουν δίκαια και άδικα εγώ τα περισσότερα δίκια τα βρίσκω στη Φαίη και μόνο επειδή είναι στη γωνία και έφαγε όλο αυτό αυτή είναι η δική μου γνώμη αλλά σας είπα βρίσκω και κάποια δίκια στην Κατερίνα. Παρόλα αυτά τα περισσότερα τα βρίσκω στη Φαίη. Δεν μίλησε οπότε φάνηκε ως το θύμα, δεν θυματοποιήσε τον εαυτό της, ότι έκατσε και τις έφαγε και δεν ανταποκρίθηκε και αυτό προκαλεί την συμπόνια του κόσμου» σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε επίσης - Κατερίνα Καινούργιου: Η ανάρτηση μετά το ξέσπασμα κατά της Φαίης Σκορδά! "Στη ζωή μου έχω μάθει να λέω την αλήθεια…"

Με την σειρά του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τόνισε: «Ενάμιση εκατομμύριο το είδανε λέει 9, 5 εκατομμύρια ; Η Ελλαδίτσα έχει και κόσμο πολύ σωστό, πολύ καλό, που ψάχνετε και δεν είναι όλοι έτσι όπως εμείς εδώ πέρα… 8 εκατομμύρια δεν το είδανε. Να φανταστείς ότι κάνανε κάτι άλλο Τρελαινόμαστε είναι ο δικός μας μικρόκοσμος, ψέματα λέω; Θέλω να πω ότι όλα είναι σχετικά για αυτό και δεν πρέπει να τα μεγαλοποιούμαι. Κόντεψα να τρακάρω… Μετά μου λέει Νάνσυ τι συνέβη… αυτό και αυτό… που μάλωσαν τα δύο κορίτσια. Εμένα σαν άνθρωπο της τηλεόρασης με στεναχωρεί πολύ και με πληγώνει ιδιαίτερα γιατί οι άνθρωποι της τηλεόρασης θα έπρεπε να κρατάμε πολύ δυνατά αυτό το πράγμα και να μη δίνουμε καθόλου τέτοια τροφή».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπαν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος:

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας – Ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR