counter

Αργυρός: "Άντρας που δεν έχει φάει χυλόπιτα δεν είναι άντρας"

Αργυρός: "Άντρας που δεν έχει φάει χυλόπιτα δεν είναι άντρας"
Αργυρός: "Άντρας που δεν έχει φάει χυλόπιτα δεν είναι άντρας"

Συνέντευξη στο περιοδικό «People» και στη δημοσιογράφο Βένια Καραγιάννη παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο γοητευτικός τραγουδιστής, μίλησε μεταξύ άλλων και για τις σχέσεις του με τις γυναίκες.

Δείχνεις ότι είσαι ένας άνθρωπος μέσα σε πλαίσιο και όρια.

Ποτέ δεν υπερβαίνω τα όρια. Όλοι έχουμε ζήσει στιγμές με πολύ αλκοόλ και κραιπάλες, αλλά μου αρέσει να έχω τον έλεγχο του εαυτού μου.

Με τις γυναίκες έχεις επίσης όρια;

Είναι αναπόσπαστο το κομμάτι των μη ορίων στις γυναίκες, αυτό είναι σίγουρο! Εγώ είμαι υπηρέτης της γυναίκας. Η γυναίκα είναι πολύτιμο πράγμα για μένα. Για την καψούρα δεν μιλάω στα τραγούδια μου;

Πόσα πράγματα έχεις νιώσει από αυτά που λες στα τραγούδια σου;

Έχω νιώσει σπουδαία αισθήματα. Έχω λάβει και έχω δώσει πολλή αγάπη. Έχω δεχτεί και την απόρριψη. Άντρας που δεν έχει φάει χυλόπιτα δεν είναι άντρας. Κι αυτό με χιούμορ το αντιμετωπίζω. Όμως είμαι κυνηγός. Όταν επιμένεις με ωραίο τρόπο, κάποια στιγμή θα ανταμειφτείς. Οι απορρίψεις, από την άλλη, πάντα συμβαίνουν για κάποιο λόγο.

Αναρωτιέμαι… μπορεί μια γυναίκα που δεν είναι από το χώρο σου να συνυπάρξει εύκολα μαζί σου;

Είναι πολύ δύσκολο με τα ωράρια, αν δεν δουλεύει κι εκείνη νύχτα. Εκεί πρέπει να υπάρχει κατανόηση. Όταν αγαπιέσαι και είσαι ερωτευμένος, όλα λύνονται. Όταν μια κοπέλα με γνωρίσει, ξέρει ποιος είμαι και τι κάνω. Όπως κι εγώ, από την πλευρά μου, θα σεβαστώ τα δικά της ωράρια. Όμως θέλω ο άλλος να με αγαπήσει για αυτό που είμαι. Τώρα, όταν μπω σε διαδικασία οικογένειας, μπορεί να σκεφτώ διαφορετικά, τι να σου πω! Καλύτερα να ρωτήσεις τον Πλούταρχο πώς τα έχει καταφέρει, που έχει κάνει και πέντε παιδιά!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR