counter

Απόστολος Ρουβάς: Ανυπομονεί να γίνει πατέρας και μας δείχνει το υπερηχογράφημα της Φανής Γιαβρίδου

Απόστολος Ρουβάς: Ανυπομονεί να γίνει πατέρας και μας δείχνει το υπερηχογράφημα της Φανής Γιαβρίδου
Απόστολος Ρουβάς: Ανυπομονεί να γίνει πατέρας και μας δείχνει το υπερηχογράφημα της Φανής Γιαβρίδου

Ο Απόστολος Ρουβάς δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερος ευτυχισμένος, καθώς περιμένει το πρώτο του παιδί με τη σύντροφό του, Φανή Γιαβρίδου.

Η ανυπομονησία του ζευγαριού είναι τεράστια και μάλιστα οι δυο τους μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους ακολούθους ένα στιγμιότυπο από το υπερηχογράφημα που έκανε η σύντροφος του γνωστού μάγειρα.

«Το μόνο ραντεβού στα τυφλά που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον έρωτα» έγραψε η Φανή Γιαβρίδου, ενώ ο Απόστολος Ρουβάς κοινοποίησε στα instastories την ανάρτησή της και δήλωσε ανυπόμονος.

Ο Απόστολος Ρουβάς μιλώντας για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, την πατρότητα και το ενδεχόμενο γάμου,, είχε δηλώσει λίγους μήνες πριν: «Νιώθω φανταστικά που θα γίνω πατέρας. Αμέσως μόλις μάθαμε για την εγκυμοσύνη, πήγαμε σε γιατρό για να είμαστε σίγουροι ότι είναι όλα καλά. Δεν ξέρω πως θα είμαι ως πατέρας. Ήταν επιθυμία μου να γίνω πατέρας κάποια στιγμή. Δεν σκεφτόμαστε ακόμα τον γάμο με τη σύντροφό μου».

Διαβάστε επίσης: Aπόστολος Ρoυβάς: Η απάντηση στο ενδεχόμενο γάμoυ με την σύντρoφό του και η αναφορά στο φύλο του μωρoύ

Σε άλλη του συνέντευξη ο Απόστολος Ρουβάς είχε πει: «Ανυπομονώ για αυτή τη στιγμή! Μια μέρα ψωνίζαμε και η Φανή μπήκε σε ένα φαρμακείο για να πάρει ένα τεστ. Γιατί είχε τις αμφιβολίες της. Ένα βράδυ καθόμασταν στον καναπέ και μου είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι έγκυος. Ξετρελάθηκα! Είχα ατελείωτο άγχος μέχρι να βεβαιωθούμε ότι είναι όλα καλά. Αλλού πατούσα αλλού βρισκόμουν. Έχω ζήσει αρκετά με τα ανίψια μου. Μπορώ να πω ότι τότε ήταν που άρχισα έντονα να θέλω να ζήσω μια τέτοια κατάσταση. Μου άρεσε πολύ αυτό που έβλεπα. Ήθελα πολύ να το ζήσω. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη χάρηκαν πάρα πολύ, το περίμεναν». 

Πηγή φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR