counter

Απόστολος Γκλέτσος: "Δεν με νοιάζει τι θα πει το κάθε τσ@@λι ότι είμαι αδ@@ρφη ή ότι τον π@@ρνω"

Απόστολος Γκλέτσος: "Δεν με νοιάζει τι θα πει το κάθε τσ@@λι ότι είμαι αδ@@ρφη ή ότι τον π@@ρνω"
Απόστολος Γκλέτσος: "Δεν με νοιάζει τι θα πει το κάθε τσ@@λι ότι είμαι αδ@@ρφη ή ότι τον π@@ρνω"

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα ο Απόστολος Γκλέτσος.

 Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς για την προσωπική του ζωή που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις.

Όσα είπε ο Απόστολος Γκλέτσος

«Δεν είμαι πολιτικός με την έννοια ότι βιοπορίζομαι από αυτό. Δεν είμαι σαν αυτούς που δεν έχουν κολλήσει ένα ένσημο όλη τους τη ζωή. Όταν ήμουν δήμαρχος μου ζήτησαν για ρουσφέτι μία νύφη, ο γάμος πέτυχε. Το πρότυπο του “σκληρού αρσενικού” το καθιέρωσα, γιατί αυτό έλειπε, εγώ είδα το κενό. Τώρα πια δεν λειτουργώ με το ένστικτο, δυστυχώς, όμως, γιατί ήταν αλάθητο» είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος για την πολιτική του πορεία.

Δείτε επίσης - Απόστολος Γκλέτσος: "Αυτό με έσωσε… γιατί όλο και κάτι μ@@κιούλες έχω κάνει"

 «Εγώ είμαι ταγός, είμαι το κριάρι που μπαίνει μπροστά. Τι θα πει τώρα το κάθε τ@@@λι, ο κάθε καημένος και η κάθε κακομοίρα… Ότι “ο Γκλέτσος είναι α@@@ή” ή ότι “ο Γκλέτσος τον π@@@ει”. Εγώ είμαι ταγός, είμαι μπροστάρης, εγώ ήρθα για να διοικήσω. Είμαι κατά της υιοθεσίας για τον καθένα. Όταν η ελληνική πολιτεία θα μπορεί να ελέγχει τι και πως, τότε θα το ξανασυζητήσουμε. Στα προσωπικά μου είμαι σε αναστολή. Για να πέσει κάποιος στα πατώματα δεν γίνεται να μην πέσει και ο άλλος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο ολόκληρη την συνέντευξη του Απόστολου Γκλέτσου:

Πηγή φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR