counter

Αποστολία Ζώη: Το μήνυμα της αδελφής της για την συμμετοχή της στο Nomads

Αποστολία Ζώη: Το μήνυμα της αδελφής της για την συμμετοχή της στο Nomads
Αποστολία Ζώη: Το μήνυμα της αδελφής της για την συμμετοχή της στο Nomads

Το Nomads είναι το παιχνίδι που πρόκειται να κατακτήσει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού από της 2 Οκτωβρίου μέσα από τη συχνότητα του Ant1. 21 παίκτες, έτοιμοι να ζήσουν την απόλυτη περιπέτεια! Χωρίζονται σε 3 ομάδες (7 στην κάθε μία), με διαφορετικές ονομασίες και χρώματα.

Ανάμεσα στου παίκτες της ομάδας της showbiz ανήκει και η τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη που θα μονομαχήσει για να φτάσει στη κορυφή.

Η αδελφή της, Σίσσυ Καλαμπούκα, ήθελε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook για το αγαπημένο της πρόσωπο.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά:

"Σκληρό αγωνιστικά παιχνίδι, με πολύ καλοστημένα αγωνίσματα, στα όρια η επιβίωση και για γερά στομάχια!!! αναμένεται συγκλονιστικό…

Οι ομάδες θα ναι 3…οπότε το φαγητό θα βασίζεται στη κυριολεξία από την καλή απόδοση της ομάδας πρώτα..και η αποχώρηση, από ατομικές αναμετρήσεις των προτεινόμενων μεταξύ τους..δηλ..οποιος είναι σκληρό καρύδι θα παραμένει ως το τέλος ..

Άλλο ένα ατού του παιχνιδιού η επιβίωση των ομάδων με τους κατοίκους εκεί των Φιλιππίνων, οπότε και θα δούμε πολλά στοιχεία κι από τον πολιτισμό εκεί…

Γενικά το κόνσεπτ είναι πολυδιάστατο συγκλονιστικό και ευέλικτο..τώρα αν βάλεις και την καλοστημένη ακριβή προαγωγή, θα απολαύσουμε ένα καταπληκτικό γεμάτο αγώνισμα και δράση παιχνίδι!!!

2 Οκτώβρη η πρεμιέρα..

Καλή επιτυχία Τόλη μου!!! Είμαστε όλοι μαζί σου!!!"

Η ανάρτηση της αδελφής της Αποστολίας Ζώη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR