counter

Αποστόλης Τότσικας: Δείτε τον ηθοποιό με τον "δίδυμο" αδελφό του

Αποστόλης Τότσικας: Δείτε τον ηθοποιό με τον "δίδυμο" αδελφό του
Αποστόλης Τότσικας: Δείτε τον ηθοποιό με τον "δίδυμο" αδελφό του

Αποστόλης και Θανάσης Τότσικας

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Η ομορφιά και το ταλέντο είναι δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά που μπορεί να διακρίνει κανείς στον Αποστόλη Τότσικα. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν ισχύει το ίδιο και για τον αδελφό του Θανάση, με τον οποίο είναι ιδιαίτερα δεμένοι και αγαπημένοι, ενώ έχουν δύο χρόνια διαφορά. 

Σε κοινή συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει τα δύο αδέλφια είχαν δηλώσει: «Σπάνια θα διαφωνήσουμε κι αν αυτό γίνει τότε θα είναι για χαζούς λόγους» είχε πει ο Θανάσης, με τον Αποστόλη να συμπληρώνει: «Πάντα ήμασταν κοντά. Ποτέ δεν θυμάμαι να μαλώσαμε άγρια ή σοβαρά για κάποιο θέμα. (…) Σήμερα έχουμε κοινές παρέες, βγαίνουμε…».

Το απόγευμα της Κυριακής 1 Φεβρουαρίου, ο Αποστόλης και ο Θανάσης πόζαραν στον φωτογραφικό φακό της Ρούλας Ρέβη με σχεδόν ίδιες μπλούζες και την ομοιότητά τους να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής! «Almost twins #brothers #family» ήταν η λεζάντα που έγραψε η φωτογράφος των διασήμων για να συνοδέψει τη συγκεκριμένη φωτογραφία. Όπως καταλαβαίνετε, τα likes έπεσαν «βροχή», όπως και τα κολακευτικά σχόλια. 

Να σημειωθεί, ότι και ο Θανάσης ανήκει στον χώρο του θεάματος, έχοντας σκηνοθετήσει πολλές ταινίες και video clips διάσημων τραγουδιστών. 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR