counter

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Πηνελόπη Πλάκα: "Θα ανοίξω παιδικό σταθμό"

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Πηνελόπη Πλάκα: "Θα ανοίξω παιδικό σταθμό"
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Πηνελόπη Πλάκα: "Θα ανοίξω παιδικό σταθμό"

Πηνελόπη Πλάκα

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Η Πηνελόπη Πλάκα έγινε γνωστή μέσα από την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, "Είναι στιγμές". Για να κερδίσει τον συγκεκριμένο ρόλο που την έκανε γνωστή στο κοινό, πέρασε από οντισιόν ανάμεσα σε 1.800 κοπέλες. Αυτό που ο πολύς κόσμος ενδεχομένως να μην ξέρει, είναι πως η Πηνελόπη Πλάκα, έχει περάσει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στο Παιδαγωγικό Τμήμα και όταν πάρει το πτυχίο της, θα γίνει μια όμορφη νηπιαγωγός! Την είδηση αποκάλυψε για πρώτη φορά στην ραδιοφωνική εκπομπή της Σοφίας Τουντούρη, "Be my Guest", στον Alpha Θεσσαλονίκης.

Η Πηνελόπη Πλάκα, ενώ ζει στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων -φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά του Mega "Με τα παντελόνια κάτω"- διαβάζει τα μαθήματά της για να πάρει το πτυχίο της στο Παιδαγωγικό! Απώτερος στόχος της; "Να ανοίξω έναν παιδικό σταθμό!", λέει η ίδια με ενθουσιασμό στο FTHIS.GR που επικοινώνησε μαζί της. "Αυτό φυσικά δεν θα γίνει άμεσα. Θέλω να πάρω το πτυχίο μου και να έχω τον χρόνο να ασχοληθώ πολύ με αυτό που θα κάνω! Θέλω να είμαι εκεί, ενεργή. Να παίζω με τα παιδάκια, να τα προσέχω, να κάνουμε θεατρικό παιχνίδι και να παίζουμε κουκλοθέατρο", εξηγεί η Πηνελόπη Πλάκα. Η ηθοποιός, έχει στήριγμα την μητέρα της που από μία κουβέντα μαζί της γεννήθηκε η ιδέα για να φτιάξει την δική της επιχείρηση. "Οι καιροί είναι δύσκολοι", εξηγεί στο FTHIS.GR η Πηνελόπη Πλάκα. "Φοβάμαι για το μέλλον μου επαγγελματικά και το να κάνω κάτι δικό μου είναι μια καλή λύση", συμπληρώνει.

Σκοπός της Πηνελόπης Πλάκα, είναι να καταφέρει να συνδυάσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην τηλεόραση και το θέατρο, με τις σπουδές της στα Ιωάννινα, ούτως ώστε να ασχοληθεί και με τις δύο της αγάπες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR