counter

Απαντάει στους επικριτές της: "Δεν προσπάθησα να γίνω Αλεξίου ή Μαρινέλλα" (Video)

Απαντάει στους επικριτές της: "Δεν προσπάθησα να γίνω Αλεξίου ή Μαρινέλλα" (Video)
Απαντάει στους επικριτές της: "Δεν προσπάθησα να γίνω Αλεξίου ή Μαρινέλλα" (Video)

Κατερίνα Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη, κατά τη διάρκεια της προπόνησής της στο γυμναστήριο, μίλησε στην κάμερα του FTHIS TV και απάντησε σε όλα όσα της έχουν καταλογίσει.

Η sexy performer δήλωσε: “Έχω μάθει να με κρίνουν, μα δεν έχω συνηθίσει. Ο κόσμος έχει στο μυαλό του κάτι άλλο. Νομίζει ότι θέλω να γίνω κάτι άλλο από αυτό που εγώ θέλω να κάνω. Δεν έχω προσπαθήσει ποτέ να γίνω η Αλεξίου ή η Μαρινέλλα και ούτε είναι στόχος μου. Δεν προσπαθώ να αποδείξω κάτι ή να πείσω κάποιον για αυτό που κάνω. Δεν μπήκα ποτέ σε αυτή τη διαδικασία”, ενώ πάνω στο ίδιο θέμα πρόσθεσε: “Πολλές φορές ίσως έχω παρεξηγηθεί επειδή με χαρακτηρίζουν μαγκάκι. Αυτό μπορεί πολλές φορές να είναι επιθετικό ή απότομο, αλλά δεν είναι έτσι. Κάποια πράγματα που έχω πει ίσως να έχουν παρεξηγηθεί επίσης. Είμαι άνθρωπος που τα αντιμετωπίζω, ακόμα και τα λάθη μου. Αν πω κάτι που δεν είναι σωστό, θα ζητήσω συγνώμη και θα καταλάβω πως έκανα λάθος”.

Ποια είναι η σχέση της, όμως, με το ανδρικό φύλο; “Στα κολακευτικά σχόλια συνήθως χαμογελάω ή δεν δίνω σημασία και προχωράω. Οι άντρες νομίζω όταν θέλουν μια γυναίκα, τη διεκδικούν. Υπάρχουν άντρες που είναι 100% Έλληνες και ξέρουν πώς να προσπαθήσουν για μια γυναίκα, να την προσεγγίσουν και να τη φλερτάρουν… Νομίζω ότι ο άντρας δεν έχει χάσει τον ρόλο του. Το βασικό σε έναν άντρα είναι να έχει ευγένεια, αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι να με αντέχει. Είμαι λίγο γκρινιάρα…” παραδέχτηκε η ίδια.


 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR