counter

Αντρέας Γεωργίου: Επιβεβαίωσε ότι παντρεύεται! "Αισθάνομαι αμήχανα, δεν θέλω να…"

Αντρέας Γεωργίου: Επιβεβαίωσε ότι παντρεύεται! "Αισθάνομαι αμήχανα, δεν θέλω να…"
Αντρέας Γεωργίου: Επιβεβαίωσε ότι παντρεύεται! "Αισθάνομαι αμήχανα, δεν θέλω να…"

Καλεσμένος στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού «Ακόμα δεν είδες τίποτα», βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 7/4 ο Αντρέας Γεωργίου ο οποίος ρωτήθηκε μεταξύ άλλων από τον παρουσιαστή για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να παντρεύεται.

 Ο ηθοποιός αλλά και παραγωγός επιβεβαίωσε ότι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και θα παντρευτεί την αγαπημένη του, Σιμώνη Χριστοδούλου αλλά όπως είπε είναι κάτι που θέλει να το κρατήσει έξω από τα φώτα της δημοσιότητας!

Δείτε επίσης - Αντρέας Γεωργίου: Έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του, Σιμώνη Χριστοδούλου - Το εντυπωσιακό μονόπετρο

«Περίμενα να με ρωτήσεις κάτι. Αυτό το διάστημα με προσέγγισαν πολλοί συνάδελφοί σου από τον χώρο και δεν θέλησα να μιλήσω γιατί ήταν κάτι που να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, δεν περίμενα να μείνει κρυφό. Επειδή δεν το έλεγξα εγώ για να συζητηθεί, θέλησα να μην μιλήσω και δεν θα μιλήσω κιόλας» ανέφερε αρχικά ο Αντρέας Γεωργίου.

Στη συνέχεια ο Αντρέας Γεωργίου εξομολογήθηκε:  «Θα σου πω ότι φέτος παντρεύομαι. Είναι κάτι που ήρθε μόνο του και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και θα μείνω μέχρι εκεί. Το επιβεβαιώνω, δεν θα κρυβόμαστε μεταξύ μας. Ήθελα να το προστατέψω όσο μπορούσα γιατί δεν θέλω αυτό το γεγονός να είναι σόου, αλλά κάτι δικό μου που θα το μοιραστώ με τους δικούς μου ανθρώπους. Αισθάνομαι αμήχανα να συζητώ για αυτό γιατί το εκθέτω πολύ και θέλω να το κρατήσω όσο δικό μου γίνεται. Ακόμα δεν έχουμε καλέσει κανέναν. Θα γίνει φέτος» αρκέστηκε να πει. Θα σε καλέσω εγκαίρως για να προλάβεις το ταξίδι», εξομολογήθηκε ο Αντρέας Γεωργίου ενώ αποκάλυψε πως θα γίνει στην Κύπρο.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο με τα όσα είπε ο Αντρέας Γεωργίου στο 15’ λεπτό και μετά:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR