counter

Αννίτα Πάνια: "Μπήκα από ψώνιο στην τηλεόραση, γιατί κανείς δεν βρίσκεται εκεί χωρίς…"

Αννίτα Πάνια: "Μπήκα από ψώνιο στην τηλεόραση, γιατί κανείς δεν βρίσκεται εκεί χωρίς…"
Αννίτα Πάνια: "Μπήκα από ψώνιο στην τηλεόραση, γιατί κανείς δεν βρίσκεται εκεί χωρίς…"

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό “ΟΚ!” και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο η Αννίτα Πάνια.

Μέσα σε όλα η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο πώς βρέθηκε στην τηλεόραση αλλά και την αντίδρασή της, όσο το κοινό την γνώριζε μέσα από τις εκπομπές της.

Όσα είπε η Αννίτα Πάνια στη συνέντευξή της

Και πως βρέθηκε στην τηλεόραση; Από το ένστικτο σου; Οι σπουδές σου ήταν άλλες, οι παρέες σου πιο ροκ.

Ναι, πιο διανοουμενίστικες, πιο κουλτουριάρικες, πιο ψαγμένες…. εξαρχειώτικες εποχές.

Δηλαδή όλο αυτό το πακέτο δεν σε οδηγούσε σε ένα συστημικό Μέσο. Εσύ λοιπόν μπήκες και άρχισες να του βγάζεις τη γλώσσα από μέσα.

Νομίζω ότι από ψώνιο μπήκα στην τηλεόραση, γιατί κανείς δεν βρίσκεται χωρίς να το θέλει στην τηλεόραση. Ήμουν και πιο μικρή. Τώρα μεγαλύτερη, αν ξεκινούσα, δεν ξέρω αν θα το έκανα. Τότε γούσταρα τη φάση. Είχα και μια πρόταση στο μυαλό μου, το Χρυσό Κουφέτο, οπότε δεν μπήκα στο τριπάκι να βγω στην τηλεόραση να κάνω μια οποιαδήποτε εκπομπή. Δεν με ενδιέφερε να είμαι γενικά ένα κορίτσι της τηλεόραση. Με ενδιέφερε να κάνω αυτό που είχα εκείνη τη στιγμή σκαρφιστεί.

Ξεκίνησα να το κάνω σαν πλάκα, το πήραν σοβαρά οι άνθρωποι, έγινε επάγγελμα, είχε και επιτυχία και μπήκα μετά σε αυτό το έργο μέσα. Το οποίο το ευχαριστήθηκα και το ευχαριστιέμαι πολύ. Μετά ήρθε και η επιτυχία η μεγάλη, η γρήγορη, που με έκανε να δω τα πράγματα αρκετά σοβαρότερα απ’ ότι μπορούσε να αντέξει ο εγκέφαλος μου.

Δείτε επίσης - Αννίτα Πάνια για τα αντικαταθλιπτικά: "Πέρασα μια φάση της ζωής μου που χρειάστηκε να 'κουμπώσω' λίγη χημεία"

Έκανα κάποιες «off-ες» και επανήλθα γνωρίζοντας ότι αυτό είναι που πραγματικά επιθυμώ να κάνω και επιθυμεί και ο κόσμος. Αν δεν υπήρχε ανταπόκριση και κοινό που το γουστάρει, δεν θα έβρισκα τον λόγο να το κάνω

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας – ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR