counter

"Annie": Όλα όσα έγιναν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης

"Annie": Όλα όσα έγιναν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης
"Annie": Όλα όσα έγιναν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης

Aπό τη Νάνσυ Μητροπούλου 

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Annie” που ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά, στη σκηνή του θεάτρου «Ακροπόλ», το βράδυ της Τρίτης 14 Οκτωβρίου, απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR πολλούς εκπροσώπους του καλλιτεχνικου χώρου. Το cast της παράστασης τη νέα θεατρική σεζόν ανανεωμένο: Βίκυ Καγιά, Γιάννης Σαββιδάκης, Παύλος Χαικάλης είναι τα νέα πρόσωπα που το απαρτίζουν ενώ η Άννα Παναγιωτοπούλου για ακόμα μια χρονιά ερμηνεύει το ρόλο της κακιάς διευθύντριας του ορφανοτροφείου. Τον απαιτητικό ρόλο της μικρής Annie θα ενσαρκώσουν η Ζωή Πετράκη και η Αδαμαντία Μαστροδούκα.

Το "Αnnie" μεταφέρει το κοινό στη Νέα Υόρκη του 1930, αμέσως μετά το οικονομικό κραχ. Η ιστορία ξεκινά όταν η Γκρέης Φάρελ (Βίκυ Καγιά), η γραμματέας του δισεκατομυριούχου Όλιβερ Γουώρμπακς (Παύλος Χαϊκάλης), επιλέγει ένα ορφανό κοριτσάκι για να φιλοξενηθεί στην έπαυλη του αφεντικού της. Για τη μικρή Annie (Ζωή Πετράκη, Αδαμαντία Μαστροδούκα) που περνά δύσκολα στο ορφανοτροφείο εξαιτίας της Μις Χάνιγκαν, της δεσποτικής διευθύντριας (Άννα Παναγιωτοπούλου), η πρόταση αυτή την μεταφέρει σε ένα κόσμο βγαλμένο από παραμύθι.

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης ο φακός του FTHIS.GR απαθανάτισε μεταξύ άλλων την Κατερίνα Παπουτσάκη, την Πηνελόπη Πλάκα, την Άννα Κουρή, τον Φώτη Μεταξόπουλο, τον Αργύρη Αγγέλου, το Δημήτρη Φραγκιόγλου, τη Ζέτα Δούκα, την Έλενα Τσαβαλιά, τον Μάρκο Σεφερλή, τον Κώστα Κρομμύδα, την Ανθή Σαλαγκούδη και τη Σοφία Αρβανίτη.

Διαβάστε επίσηςBίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Ευτυχισμένες στιγμές μετά το γάμο

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR