counter

Άννα Μαρία Βέλλη: Η μακροσκελής ανάρτηση μετά την εξομολόγηση για την κακοποίηση που υπέστη

Άννα Μαρία Βέλλη: Η μακροσκελής ανάρτηση μετά την εξομολόγηση για την κακοποίηση που υπέστη
Άννα Μαρία Βέλλη: Η μακροσκελής ανάρτηση μετά την εξομολόγηση για την κακοποίηση που υπέστη

Για την κακοποίηση που βίωσε από πρώην σύντροφό της μίλησε η Άννα Μαρία Βέλλη κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο TEDx. Η γνωστή youtuber, αφού περιέγραψε την ζωή της από όταν γεννήθηκε και πώς διαμορφώθηκε ο χαρακτήρας της, ξεκίνησε να αφηγείται όλα όσα έζησε.

Μετά τη δημοσιοποίηση που πήρε η ομιλία της, η Άννα Μαρία Βέλλη δέχτηκε πολλά μηνύματα στήριξης από τους διαδικτυακούς της ακολούθους.

Διαβάστε επίσης: Σοκάρει η Aννα Mαρία Bέλλη με την περιγραφή της κακoποίησης που δέχτηκε από πρώην σύντρoφό της: “Κοπάνησε το κεφάλι μου στο πάτωμα”

Η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους τη στήριξαν με ένα μακροσκελές μήνυμα στα instastories.

«Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας μετά την ανάρτηση της ομιλίας μου στο tedx. Έχω πλημμυρίσει από χθες από πανέμορφα συναισθήματα και ο κουβάς (για όσους είδατε όλη την ομιλία) έχει γεμίσει αγάπη. Αποφάσισα να ανοιχτώ και να με βάλω σε μια τόσο ευάλωτη θέση με στόχο να παροτρύνω, να κάνω ορατό και να απενoχοποιήσω  φράσεις με τις οποίες όλοι μεγαλώσαμε (τα εν οίκω μη εν δήμω) με απώτερο σκοπό να καταλήξω στη σημασία της ψυχικής υγείας.

Μοιραστείτε τις εμπειρίες που σας βαραίνουν, γίνονται πιο ελαφριές. Ανοίξτε τον ψυχικό σας κόσμο και τα χαρτιά σας και έτσι θα βρείτε τη δύναμη να απαλλαγείτε από τον θυμό σας και να προχωρήσετε» έγραψε στην ανάρτησή της η Άννα Μαρία Βέλλη.


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR