counter

Άννα Κορακάκη: Η απάντηση σε ερώτηση για τα σχέδια γάμου με τον σύντροφό της - "Είναι κάτι που…"

Άννα Κορακάκη: Η απάντηση σε ερώτηση για τα σχέδια γάμου με τον σύντροφό της - "Είναι κάτι που…"
Άννα Κορακάκη: Η απάντηση σε ερώτηση για τα σχέδια γάμου με τον σύντροφό της - "Είναι κάτι που…"

Την πρώτη θέση στον τελικό στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Καΐρου κέρδισε η Άννα Κορακάκη.

Η αθλήτρια πήρε τη νίκη και το χρυσό μετάλλιο με σκορ 241,1.

Το μεσημέρι της Κυριακής 28 Ιανουαρίου, η Άννα Κορακάκη μίλησε μέσω skype στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα” και αναφέρθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και στην προσωπική της ζωή.

Δείτε επίσης! Η Άννα Κορακάκη είναι full in love! Το σπάνιο βίντεο με τον γοητευτικό αρραβωνιαστικό της

Όσα είπε η Άννα Κορακάκη

«Είναι ένα μοναδικό συναίσθημα. Κάθε φορά βέβαια είναι ξεχωριστό, γιατί κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός. Πολύ μεγάλη χαρά, υπερηφάνεια και μεγάλη ανακούφιση», είπε αρχικά η Άννα Κορακάκη.

Εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι η Άννα Κορακάκη δήλωσε: «Θα είναι οι τρίτοι μου Ολυμπιακοί Αγώνες. Έλεγα ότι για εμένα η επιτυχία είναι να πας στον τελικό, από εκεί και πέρα είναι άλλη ιστορία. Στον πρωταθλητισμό δεν υπάρχει αποτυχία. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες όταν νίκησα χοροπηδούσα και με έπιασαν τα κλάματα».

Όσον αφορά τη σχέση με τον πατέρα της, ο οποίος είναι και προπονητής της, είπε: «Για να είμαστε ειλικρινείς οι διαχωριστικές γραμμές στους ρόλους δεν μπαίνουν πάντα. Είναι δύσκολο, προσπαθείς όσο μπορείς να κρατήσεις τον επαγγελματικό στόχο και να κάνεις focus στη δουλειά».

Για την προσωπική της ζωή, αποκάλυψε: «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι σε έξι μήνες, σίγουρα ο γάμος είναι κάτι που δεν βιαζόμαστε, θα γίνει κάποια στιγμή εννοείται, απλά δεν υπάρχει βιασύνη. Προτεραιότητα έχουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, μετά θα μπουν άλλες προτεραιότητες γιατί θέλω να κάνω δική μου οικογένεια. Αισίως θα είμαι στα 28 προς τα 29. Ο επόμενός μου στόχος θα ήθελα να είναι αυτός».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR