counter

Άννα Βίσση: "Υπάρχουν φορές που νιώθω να είμαι απλώς ένας τίτλος, μία Βίσση και όχι η Άννα…"

Άννα Βίσση: "Υπάρχουν φορές που νιώθω να είμαι απλώς ένας τίτλος, μία Βίσση και όχι η Άννα…"
Άννα Βίσση: "Υπάρχουν φορές που νιώθω να είμαι απλώς ένας τίτλος, μία Βίσση και όχι η Άννα…"

Η Άννα Βίσση παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στη Vogue και στον δημοσιογράφο Βλάση Κωστούρο με αφορμή την συμπλήρωση των 50 χρόνων καλλιτεχνικής της πορείας.

Η «απόλυτη Ελληνίδα σταρ» όπως την αποκαλούν, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα αλλά και την μάχη που δίνει με τον τίτλο που φέρει ως “Βίσση” και όχι σαν “Άννα”, όπως θα ήθελε όταν την γνωρίζει κάποιος.

Άννα Βίσση – Η μητρότητα και η σχέση με την κόρη της, Σοφία

«Πάντως, με τα παιδιά της Σοφίας κάνω πολύ καλή παρέα, όπως και η Σοφία ακόμα περισσότερο. Εγώ έγινα μητέρα παρόλο που δεν είχα ούτε αρκετό χρόνο να αφοσιωθώ στο παιδί μου, ούτε τα χαρίσματα της “κλασικής” μητέρας. Αλλά διδάχθηκα κάτι πολύτιμο: “το παιδί σου δεν είναι ένας τίτλος, ούτε η λέξη “μητέρα” αντανακλά κάποιο επάγγελμα, εκτός κι αν η ίδια γυναίκα επιθυμεί να αφιερωθεί ολοκληρωτικά. Μπορεί η σχέση αυτή να είναι εξίσου τίμια και να εξελιχθεί σε μια αληθινή φιλία, όπως αυτή που νιώθω να έχω σήμερα με την κόρη μου» αποκάλυψε η Άννα Βίσση.

Δείτε επίσης - Άννα Βίσση: "Με τον Νίκο Καρβέλα ότι θα είμαστε αιώνια ερωτευμένοι, απλώς μας είχε τελειώσει το πρακτικό μέρος του έρωτα"

Άννα Βίσση – Η μάχη με το βάρος του ονόματός της στην καθημερινότητα της

«Μου λείπει ακόμα η σταράτη συμπεριφορά των ανθρώπων που θα βρεθούν απέναντι μου. Υπάρχουν φορές που νιώθω να είμαι απλώς ένας τίτλος. Μία Βίσση και όχι η Άννα. Δε σου μιλάω για τον στενό μου κύκλο, αυτούς τους 5-6 πολύ δικούς μου ανθρώπους. Σου μιλάω για τους υπόλοιπους που συναντώ καθημερινά. Έχουν μια πόζα απέναντι μου, στην οποία πόζα θέλω να δώσω μια σφαλιάρα. Το ακούς λίγο σνομπ αυτό που λέω; Αντιθέτως. Καθόλου σνομπ δεν είμαι σαν άνθρωπος. Θέλεις γιατί η ζωή μου υπήρξε έντονα μέσα στα φώτα, και αυτό δημιουργεί κάτι στον άλλο και τον μπλοκάρει;…Είμαι άνθρωπος του τώρα. Μη με ρωτάς τι θα κάνω αύριο. Θα κάνω ό,τι επιτάσσει η φύση και η “Βίσση” μου! Όσο και να έχω αντισταθεί της φύσης μου, με νίκησε. Και καλά μου έκανε. Με νοιάζει αυτό που βλέπω, αυτό που έχω και αυτό που κατάφερα να είμαι. I more than οκ with that!» τόνισε η Άννα Βίσση σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας – Πρακτορείο NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR