counter

Άννα Βίσση: Αυτός είναι ο λόγος που αναβλήθηκε η συναυλία της στη Θεσσαλονίκη! Τι αποκάλυψε η αδελφή της;

Άννα Βίσση: Αυτός είναι ο λόγος που αναβλήθηκε η συναυλία της στη Θεσσαλονίκη!  Τι αποκάλυψε η αδελφή της;
Άννα Βίσση: Αυτός είναι ο λόγος που αναβλήθηκε η συναυλία της στη Θεσσαλονίκη! Τι αποκάλυψε η αδελφή της;

Η συναυλία της Άννας Βίσση στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα, στο Θέατρο Γης, με αφορμή τα 50 της χρόνια στην ελληνική μουσική ακυρώθηκε ξαφνικά το βράδυ Δευτέρας, 10/7.

«Η σημερινή συναυλία της Άννας Βίσση στο Θέατρο Γης αναβάλλεται για τεχνικούς λόγους που αφορούν την ασφάλεια των συντελεστών. Νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί εντός 3 ημερών. Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν ισχύουν κανονικά, ζητούμε συγγνώμη για τυχόν αναστάτωση», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής.

Δείτε επίσης - Άννα Βίσση: Αναβλήθηκε η συναυλία της στη Θεσσαλονίκη! "Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο"

«Καλησπέρα παιδιά! Η απογοήτευση η δική μου – όπως φαντάζομαι και η δική σας και του Νίκου Καρβέλα – είναι τεράστια. Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Μια τόσο ωραία μέρα, είμαστε στη Θεσσαλονίκη. Όλα ήταν έτοιμα, απλά ένα τεράστιο τεχνικό πρόβλημα που δεν θα γινόταν ούτε σε αρκετές ώρες, μας αναγκάζει να αναβάλουμε τη συναυλία. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως αισθάνομαι κι εγώ. Βλέπω τα μηνύματά μας. Λυπάμαι, αλλά δεν φταίμε καθόλου εμείς. Φταίει το σύστημα. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Θα τα πούμε όμως σύντομα. Προσπαθούμε να βρούμε μια συναυλία που να γίνει εφικτό να συμβεί αυτή η συναυλία», είπε η Άννα Βίσση σε βίντεο που ανέβασε.

Δύο μέρες μετά την ακύρωση της συναυλίας, η αδελφή της Άννας Βίσση, Νίκη που διαχειρίζεται τη διεύθυνση της παραγωγής στις εμφανίσεις της δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο με το οποίο εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν στην αναβολή αυτή.

Άννα Βίσση-  Αυτός είναι ο λόγος που αναβλήθηκε η συναυλία της στη Θεσσαλονίκη - Τι ανέφερε η αδελφή της;

«Καλησπέρα και από μένα! Για να μην τσακώνεστε ή να έχετε αντιπαραθέσεις, θα σας εξηγήσω τι έγινε. Συνήθως τους χώρους, μας τους δίνουν την προηγούμενη ή ακόμη και την ίδια μέρα να στήσουμε. Στη Θεσσαλονίκη μας το έδωσαν την προηγούμενη, έγινε λοιπόν το στήσιμο σκηνής, φώτα και ξεκίνησα και την Led οθόνη.

Δεν την τελείωσαν όμως, γιατί είχε αέρα είπαν και θα την τελείωναν την επόμενη. Όπως και έγινε. Εμείς που πήγαμε το βράδυ της Κυριακής αυτά και είδαμε. Λοιπόν, αυτό που έγινε είναι ότι, όταν ανέβασαν την οθόνη, όλα οκ και λίγο πριν το soundcheck, περίπου 4.00 μ.μ (ήταν ήδη όλοι οι συντελεστές εκεί), λύθηκε από τους χοντρούς πύρους που την κρατούσαν και έπεσε.

Με αποτέλεσμα, για να φτιαχτεί, να πρέπει να ξηλωθεί, δε γινόταν αλλιώς. Για να ξηλωθεί όμως χρειαζόταν τουλάχιστον 4 ώρες και να στηθεί πάλι τουλάχιστον άλλες 3 ώρες. Ήταν πολύ επικίνδυνο να έχουμε ανθρώπους μας πάνω στη σκηνή. Σίγουρα θα γινόταν κάποιο ατύχημα (ευτυχώς που δεν έγινε είτε την ώρα της πρόβας, είτε την ώρα της συναυλίας). Προσπαθήσαμε να δούμε μήπως η αποξήλωσή της γίνει πιο γρήγορα και ας γινόταν η συναυλία χωρίς οθόνη.

Η Άννα ήθελε να μην ακυρώσουμε. Έπρεπε όμως κάποια στιγμή ο κόσμος να ενημερωθεί αφού βλέπαμε πόσο αργά γινόταν η αποξήλωσή της, οπότε και πάρθηκε η απόφαση αυτή. Για να καταλάβετε, η οθόνη έφυγε όλη από τη σκηνή στις 10 το βράδυ, οπότε εκ των πραγμάτων δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η συναυλία.

Ούτε η Άννα φταίει, ούτε η εταιρεία παραγωγής φταίει όταν έχει εγγυήσεις από τις εκάστοτε τεχνικές εταιρείες. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν το μέγεθος της ζημιάς που έγινε, πέρα από την ταλαιπωρία του κόσμου. Καταλαβαίνουμε και ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για την ταλαιπωρία σας αλλά το να γίνονται πράγματα με ασφάλεια, θα πρέπει να είναι προτεραιότητά μας.

Σύντομα θα ανακοινώσουμε νέα ημερομηνία. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση. Πάμε να γιορτάσουμε σήμερα στην Αθήνα τα 50 χρόνια της Άννας μας και όλα να πάνε καλά» έγραψε στην ανάρτησή της η Νίκη Βίσση.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Νίκης Βίσση:

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας – Πρακτορείο ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR