counter

Angelina Jolie: Ποζάρει με κορμάκι μετά τις φήμες για νευρική ανορεξία

Angelina Jolie: Ποζάρει με κορμάκι μετά τις φήμες για νευρική ανορεξία
Angelina Jolie: Ποζάρει με κορμάκι μετά τις φήμες για νευρική ανορεξία

Από την Ελένη Ζουγανέλη

Μετά την κοινή της εμφάνιση με Brad Pitt για συνέντευξη, η Angelina Jolie μίλησε σε ξένο περιοδικό ποζάροντας με look μπαλαρίνας στον φωτογράφο Pitter Lindbergh μετά τις φήμες περί νευρικής ανορεξίας παρά που ήταν αδυνατισμένη. Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό για την μάχη της με την κατάθλιψη , τις φοβίες της αλλά και για την οικογένεια της και την προσωπική της ζωή.

«Μεγάλωσα στο Los Angeles και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί ήμουν τόσο καταστροφική και δυστυχισμένη. Δεν εκτιμούσα, ούτε και καταλάβαινα την ζωή. Μεγάλωσα σε ένα μέρος, όπου αν έχεις φήμη και χρήματα, δείχνεις αξιοπρεπής και έχεις την ικανότητα να δουλέψεις στην βιομηχανία του θεάματος, τότε έχεις τα πάντα στον κόσμο. Όταν όμως τα αποκτήσεις αυτά, συνειδητοποιείς πως είσαι άδειος. Δεν ήξερα πού να τοποθετήσω τον εαυτό μου” δήλωσε η Angelina Jolie, καθώς αναφέρθηκε και στα 6 παιδιά της, λέγοντας: “Θέλω να είμαι σίγουρη πως τα παιδιά μου δεν θα ανησυχήσουν ποτέ για μένα. Ακόμα και αν περνάω κάτι δύσκολο, θέλω να είμαι βέβαιη πώς εκείνα θα ξέρουν πως στο τέλος θα είμαι απόλυτα καλά! Τους λέω αστεία, τους μιλάω… δεν θέλω ποτέ να έχουν μια βαθιά ανησυχία για μένα και να νιώθουν πως πρέπει εκείνα να με φροντίζουν”.

H Αngelina Jolie μίλησε και για την μητέρα της η οποία νικήθηκε από τον καρκίνο του μαστού στην ηλικία των 56 χρόνων , με πολύ τρυφερά λόγια λέγοντας: “ Η μητέρα μου ήταν η καλύτερη μητέρα, αλλά ως παιδί ανησυχούσα πάντα πολύ για εκείνη”.

Επίσης μίλησε και για την δική της μάχη, καθώς έχει κάνει διπλή μαστεκτομή υστερεκτομή και τόνισε πως προτεραιότητα της ήταν να τα διατηρήσει όλα φυσιολογικά στην οικογένεια. “Με τον Μπράντ ξυπνάμε, φτιάχνουμε πρωινό. Στο σπίτι μας είμαστε Μαμά και Μπαμπάς” είπε η ηθοποιός.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR